Site Logo

“KAN DEĞİŞİMİ HAREKETLİLİK SAĞLAR”

Kahramanmaraş Büyükşehir Spor Taraftarı Derneği 2. Başkanı Mehmet Önal, Takımların Kahramanmaraş’ın takımı olduğunu ifade ederek, “ Takımlara kan değişikliği hareket etmesini sağlar, bu nedenle kan değişimi 2. Takım içinde şarttır” dedi.

Kahramanmaraşspor ve Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’a tam destek vererek stadyumda yer alan Kahramanmaraş Büyükşehir spor Taraftarları Derneği 2. Başkanı Mehmet Önal, takımlarının yanlarında olduğunu ifade ederek “Biz Kahramanmaraşlıyız Kahramanmaraş’ın adının olduğu ve birlik beraberliğin olduğu her yerde biz varız. Takımımız Kümede düşse, Şampiyonda olsa bizdeki arma, forma ve memleket sevdası olduğu sürece bizi hiç kimse yıldıramaz. Biz Kahramanmaraşspor ve Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor için her şeye katlanmaya hazırız” dedi.

Son günlerde Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’un yönetiminin kan değişimi ile alakalı spor camiasına düşen konulara değinen Kahramanmaraş Büyükşehir Spor Taraftarları Derneği 2. Başkanı Mehmet Önal, Kahramanmaraş’ın takımlarının başarı sağlaması için kan değişimi şart olduğunu ifade etti.

Dernek 2. Başkanı Mehmet Önal, “Kahramanmaraş’ın takımlarının yönetimi, Teknik Direktörü kim olursa olsun fark etmez, biz her zaman takımımızın yanındayız. Herkes gelip geçici baki olan takımımızdır” dedi.

Başkan Önal açıklamalarını şu şekilde sürdürdü;

“KAN DEĞİŞİKLİĞİ İHTİYAÇTI”

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’un Teknik Kadrosu ile alakalı olarak kan değişikliği hareketi sağlar diyen Başkan Önal, “Kahramanmaraşspor ve Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’un başarısı için mutlaka bir kan değişimi olması gerekti. Takımlarımız geçen sezondan kalma yönetimsel ve ekipsel anlamla buralara kadar geldiler. Geçen sezon Kahramanmaraşspor başarısız bir dönemden geçip ligden düştü. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’da başarılı bir sezon geçirdi ama istediğini elde edemedi. Yeni sezonda da aynı anlayışla yola devam ettiler. Kan değişikliği şarttı ve Büyükşehir kan değişimini Hem yönetimsel hemde Tekniksel olarak uyguladı. Kahramanmaraşspor ise şirket ibaresinden kurtuldu ama bir adım daha ileriye gidemedi. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’un yapmış olduğu bu tutum yerinde bir karar ama olan iyi niyetli hoca Recep hoca’ya oldu. Başarılı bir teknik adam ama iyi niyetli olması ve herkese güvenmesi kendini zora soktu. Kendisine verdiği emeklerden dolayı çok teşekkür ederiz. Şimdi bir kan değişikliği de Kahramanmaraşspor’dan bekliyoruz. Kan değişikliği önemli bir ihtiyaçtır ve takımı harekete geçirir”   

 “BİZİM İÇİN BAKİ OLAN TAKIMLARIMIZDIR”

“Kahramanmaraşspor ve Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor bu şehrin önemli değerleridir. Şehrimiz takımlarımız sayesinde tanınıyor. Onlar bizim değerimizdir. Bu nedenle Yönetime kim seçilirse seçilsin, Teknik ekibe kim seçilirse seçilsin fark etmez. Bizim için baki olan Kahramanmaraşspo ve Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’dur. Şehrimizin adını bir adım öne götüren her zaman baş tacıdır. Kahramanmaraşspor’da aynıdır bizim için Büyükşehir Belediyespor’da aynıdır. Böyle olması da gerekiyor”

 “BİZ GÖREVİMİZİ HER ZAMAN TAKIMLARIMIZIN YANINDA OLMAK”

Biz taraftarlara düşen görev takımımızı güzel tezahüratlarla desteklemektir diyen Başkan Önal, “Başarı birlik ve beraberlik ile gelir. Bizde bu birlik beraberliği sürdürdüğümüz sürece takımlarımızda istenilen başarıyı sağlayacaktır. Biz Yıllardır tribündeyiz tek amacımız tek derdimiz takımımızın başarısı. Onlar saha bizde tribünde şehrimizin davasını savunuyoruz. Biz takımlarımızın kan değişikliği ile başarı sağlayacağına canı gönülden inanıyoruz ve takımlarımıza güveniyoruz” dedi.