Site Logo

KMS'Yİ HÜSEYİN KELEŞ UÇURDU

Geçen sezon PTT 1. Ligden düşen ve yeni sezonda spor Toto 2. Ligde mücadele eden Temsilcimiz Kahramanmaraşspor’un galibiyete uzanan golü Hüseyin Keleş attı.

2014-2015 Futbol sezonunda Spor Toto 2. Lig Kırmızı grupta mücadele eden Kahramanmaraşspor PTT 1. Ligden düşmeden önce 23 haftalık mağlubiyet serüveni yaşadı. Aldığı sonuçlarla PTT 1.ç Ligden ligin bitimine 7 hafta kala düşmeyi garantileyen ve mağlubiyet rekoru kıran Kahramanmaraşspor 2. Lig kırmızı grupta da ilk 3 maçta mağlubiyet serüvenini devam ettirdi.

PTT 1. Ligde dahil 24 haftadır galibiyet alamayan Kahramanmaraşspor geçen hafta sonu Kırklareli deplasmanında Hüseyin Keleş’in kafa ile attığı golle galibiyeti tekrar tattı.

79′uncu dakikada Temsilcimiz Kahramanmaraşspor’da Niyazi Erdem’in yerine oyuna giren Hüseyin Keleş 86’ncı dakikada Tufan’ın kornerden gönderdiği topa kafa ile ağalarla göndermesi ile Kahramanmaraşspor Hüseyin Keleş sayesinde 2. Ligde galibiyetle tanıştı. Kahramanmaraşspor en son galibiyetini geçen sezon PTT 1. Ligdeki 1461 Tarbzonspor karşısında alınan galibiyet olmuştu. Ligden düşmesi ve 2. Ligdeki çıktığı müsabakalarda aldığı sonuçlar ile mağlubiyet rekoru kırmıştı.

Lüleburgaz 8 Kasım stadyumunda oynanan İzmir Bölgesi Hakemlerinden Halil Umut Meler’in yönettiği karşılaşmanın 86. Dakikasında tecrübeli isim Hüseyin Keleş’in kafa ile attığı golle sahadan 1-0 galibiyetle ayrılarak 3 puanla tanıştı.

2. lig kırmızı grupta mücadele eden Kahramanmaraşspor daha önce kendi evinde iki maç ve deplasmanda ise bir maç oynayarak istekli ve arzulu futbolunu gollerle süsleyemeyip, henüz galibiyet yüzü görememişti. Lüleburgaz 8 Kasım stadyumunda oynanan karşılaşmada Keleş’in attığı golle moral bulup galibiyete imza attı. 

HABER: İlker YİYEN