Site Logo

KAHRAMANMARAŞ AŞIĞINDAN KAHRAMANMARAŞSPOR’A SİTEM

Kahramanmaraşspor ve Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’un iç saha maçlarını kaçırmayan Kahramanmaraş sevdalısı şeref Karagün, Kahramanmaraşspor’un içinde bulunduğu duruma tepki gösterdi.

Yıllardır Kahramanmaraşspor’un maçlarını takip eden Adeta Kahramanmaraşspor la yatıp Kahramanmaraşspor la kalkan Kahramanmaraş Sevdalısı Şeref Karagün, sosyal paylaşım sitesindeki sayfasında yaptığı paylaşımda “Bir zamanlar bir Kahramanmaraşpor vardı. Hatırlayanlar bilir. Kahramanmaraş halkına futbolu sevdiren, almış oldukları başarılı galibiyetler ile şehri havaya sokan ve akın akın insanları stadyuma çeken. Bir zamanlar diyorum, tabi ki o bir zamanlardı” dedi.

 

Kahramanmaraşspor’un iyi gününde ve Kötü gününde Spor sevgisinden dolayı müsabakalarını seyreden ve spor kamuoyu tarafından sevilen Şeref Karagün, şu paylaşımda bulundu:

“Şimdi ise maalesef takımın makûs tarihini hepimiz biliyoruz. Takımın sürekli el değiştirmesi, futbol ile uzaktan yakından alakası olmayan yöneticilerin kurulda yer alması ve konumlarını kaybetmemek için birbirleriyle yarış yapması, en önemlisi de koltuk sevdası ile bilerek ya da bilmeyerek Kahramanmaraşsporumuz’a zarar vermeleri Kahramanmaraşpor’un makus tarihinin başlamasında en önemli faktörlerden birisidir.

Beni çok üzen olayların başında ise birçok yönetici başarısızlıklarını, kırmızı-beyaz renklere gönül ve takımlarını ellerinden geldikçe yalnız bırakmayan Kahramanmaraşspor taraftarlarına maal etmeye çalışmışlardır, fakat başarılı olamamışlardır. Çünkü bu şehrin insanı şehrine ve takımlarına zarar verecek herkesin yanında değil, tam aksine karşısında olmuşlardır. Çünkü Kahramanmaraşspor sevdası başka şeye benzemez. Yürek işidir, Gönül işidir.Bu böyle bilinmelidir ve hiç bir zaman unutulmamalıdır!

Yeni yönetime şu satırlarımla seslenmek istiyorum: Sizler Kahramanmaraşspor ve başarıları için elinizi taşın altına koydunuz, başta bizler olmak üzere, herkes üzerine düşen görevi fazlası ile yerine getirecektir. Bundan hiç şüpheniz olmasın. Unutmayınız ki, sizin başarınız takımın başarısı, takımın başarısı Kahramanmaraş’ın başarısı demektir.”

Haber: İlker YİYEN