Site Logo

TARAFTARIN SABRI TAŞTI

Ligde alınan sonuçlarla ligin zeminine yerleşen Kahramanmaraşspor’un taraftarı sonunda bunu da yaptı.

Ligin 3 haftasında kendi sahasında oynadığı karşılaşma sonrası maç çıkışında kendi takım otobüsüne saldırarak isyan etti. 14 Eylül Pazar günü 12 Şubat Stadında oynanan Kahramanmaraspor Gümüşhanespor maçında 10 Kişi kalan rakibini yenemeyen Kahramanmaraşspor’a Tepki büyük oldu.

Maçın içerisinde de oyundan alınan sonuca tepki göstererek Teknik Direktör Orhan Şerit’i istifa’ya çağıran Kahramanmaraşspor taraftarı maç sonunda taşkınlığını devam ettirerek çıkışta olay çıkartıp takım otobüsüne saldırdılar.

DAĞILIN İHTARI’INA UYMADILAR

Bazı kendini bilmez taraftar ise taşlı saldırı ile takım otobüsünün camlarını kırdı. Maç sonrası Polisin dağılın demesine rağmen dağılmayıp takımı bekleyen taraftar takım Otobüsündeki hedef haline gelen Orhan Şerit’e püskürerek takım otobüsüne saldırdı. Polis olayı önlemek istedi ama bazı taraftarlar tepkisini otobüse saldırıp taşlarla cam kırmakla hırsına yenik düştü.

BAZI TARAFTARLAR GÖZALTINDA!

Kahramanmaraşspor- Gümüşhanespor karşılaşması sonrası Orhan Şerit’in hedef olduğu ve tepkiye cevap vermeyen Teknik Direktöründe bulunduğu Otobüse saldırı yapan ve polis ’in ihtiharı’nı hiçe sayan bazı taraftarları Emniyet güçleri tespit ederek ifadelerini almak üzere Emniyet müdürlüğüne götürüldü. İfadesi alınan taraftarlar daha sonra bırakıldığı ise gelen bilgiler arasında yer aldı.

OLAYLA İLGİLİ HİÇ BİR AÇIKLAMA YAPILMADI

12 Şubat stadyumunda yapılan Kahramanmaraşspor- Gümüşhanespor karşılaşması ile ilgili ve yaşanan taraftar olayları ile alakalı Kulüpten hiçbir açıklama yapılmayışı ise merak konusu oldu. Taraftar grupları konu üzerinde yorumlarda bulunmazken sosyal paylaşım siteleri üzerinden halen teknik patron Orhan Şerit’e sitemlerini ve istifa etmesi gerektiğini sinkaflı bir şekilde belirtiyorşlar.

TESİS’TE 2 EKİP NÖBET TUTUYOR

Son yaşanan olaylarla ilgili Mobese görüntülerinden çıkan görüntüler taraftar grupları aracılığı ile belirlenmeye çalışılırken bu tür vakanın yaşanmaması için Emniyet güçleri Kahramanmaraşspor’un kaldığı Hanefi Mahçiçek Spor Tesislerinde nöbet tutarak takımın güvenliğini sağlamaya çalışıyor. Bir daha taraftar darbesi yememesi için Kahramanmaraş emniyeti seferber olarak 2 ekip aracı Kahramanmaraşspor kulübünde görev alıyor.   

Haber: İlker YİYEN