Site Logo

TARAFTARDAN KMS'YE TATLI MORAL!

Kahramanmaraşspor'a Göztepe Maçı öncesi Tatlı Moral...

Kahramanmaraşspor hafta sonu İzmirde oynayacağı Göztepe Maçı öncesi günü Çiftkale maçı oynayarak geçirdi.

 Kahramanmaraş Büyükşehirspor Taraftarlar Derneği Adına Yeni sanayi esnaflarından Ömer Gürlek Mahçiçek stadında Antrenman sonrasında Kahramanmaraşspor'lu Futbolculara Tatlı ikramında bulunarak Göztepe Maçı önesi takıma moral ve destekte bulundu.

Kahramanmaraş'ın Taraftar Gruplarından Edeler Taraftar Grubu temsilcilerinden ve Tribün Reislerinden Ali Erbilir ve Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Taraftarlar dernek Başkanı Dursun Özçelik'te Antrenman sonrası Tatlı ikramında bir araya gelerek futbolculara başarı temennisinde bulundular.

Yapılan bu tatlı ziyaretten sonra Kahramanmaraşspor Kulüp Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan  Ömer Gürlek gibi Taraftarlarımızın sayısının daha çok artmasını dilediğini yapılan bu güzel ziyaretinden dolayı Ömer Gürlek'e teşekkür ettiğini belirtti.

Takım Kaptanı Onur Berber'le beraber Takımın yeni Golcü oyuncusu olan Tayfun Özkan, Ömer Gürlek ve Taraftar Grubu temsilcilerine teşekkür ederek ,Göztepe Maçında sahada iyi bir Efor sarfederek iZMİR'den Kahramanmaraş'a Puan yada puanlarla dönmek istediklkerini belirttiler.