Site Logo

ASLAN GÜCÜNÜ PAZAR GÜNÜ GÖSTERECEK

Kahramanmaraşspor 2014-2015 sezonuna bu hafta sonu oynayacağı MKE Ankaragücü maçı ile başlıyor. Spor Toto 2. Ligde yer alan temsilcimiz Kahramanmaraşspor’un lig maçları bu Pazar saat 20:00’da 12 Şubat Stadyumunda stard alıyor.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele edecek olan Kahramanmaraşspor yeni sezonun startını Ankaragücü maçı ile veriyor. Geçtiğimiz hafta sonu hazırlık maçında Körfez İskenderunspor’u 2-1 mağlup eden kırmızı-beyazlılar, Ankaragücü karşısında da taraftarının desteğiyle galip gelip sahadan üç puan ile ayrılmayı hedefliyor. Taraftarların özlemle beklediği lig müsabakaları bu hafta start alacak. Geçtiğimiz sezon PTT 1. Ligden düşen temsilcimiz de büyük bir değişim ile sezona merhaba diyecek. Taraftarın büyük ilgi göstermesi beklenen bu önemli karşılaşmayı kazanarak lige moralli başlamak isteyen kırmızı-beyazlı ekibimiz, sezonu en iyi şekilde tamamlamak için üstün bir gayret ortaya koymayı planlıyor.

ANKARA GÜCÜ MAÇI ŞÖLEN HAVASINDA GEÇECEK

Hafta sonu oynanacak karşılaşma hakkında konuşan Kulüp Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan, Ankaragücü’nün önemli bir takım olduğunu ve kendi saha ve seyircisi önünde bu önemli müsabakayı kazanmak istediklerini söyledi. Açılış maçında taraftar ile oluşturulan bütünlüğün bu takımda da kat ve kat fazlasının sağlanmasıyla takımın sahadan galibiyetle ayrılacağını aktaran Başkan Ceyhan, Bilindiği gibi zaman sorunu yaşamaktayız. Geçtiğimiz hafta sonunda Açılış düzenlkedik ve akabinde Körfez İskenderunspor ile müsabakaya çıktık. İskenderun maçında olduğu gibi Ankaragücü maçında da taraftarımız tribünleri doldurmasını istiyoruz.

“TARAFTARIMIZ GÜCÜMÜZE GÜÇ KATAR”

Bu takımı daha iyi yerlere getirmek için öncelikle birlik olmalıyız diyen Başkan Ceyhan, “ Hafta sonu taraftarımızın desteği ile 3 puanı alacağımızı düşünüyorum. Nasıl başlanırsa öyle gider düşüncesinden yola çıkarak bu karşılaşmayı kazanmamız gerektiğini vurgulamak istiyorum.Bu nedenle taraftarımızla birlik olup lige damga vurmalıyız. Birbirimizi sevmeliyiz. Bize emredildiği gibi “Birlikte rahmet vardır, Ayrılıkta azap” Azaba talip olmayalım, rahmete talip olalım. Yani birlik olalım, gelin canlar, bir olalım, iri olalım, diri olalım. Bu şehrin gerçek aşıkları taraftardır. Bizim için taraftar çok önemlidir ve Ankaragücünü taraftar desteği ile mağlup edeceğiz. Ankaragücü ile oynayacağımız maç bizim için çok önemlidir. Ayrıca lige kendi saha ve seyircimiz önünde başlamamız da bizleri mutlu etmekte.Bunun bir avantaj olduğunu düşünüyorum ve futbolcularıma, teknik ekibime ve taraftarımıza güveniyorum. İnşallah hafta sonu zafere ulaşan taraf olacağız ve Kahramanmaraşspor’un gerçek kimliğini ortaya koyduğunu göreceğiz” dedi.

Haber: İlker YİYEN