Site Logo

TAKIMLARIMIZIN BİRLİK BERABERLİĞE İHTİYACI VAR

Kahramanmaraş Sevdalısı Ali Koca Ligin hafta sonu başlayacağını ve yeni bir sezonda takımların başarılı bir sezon geçirmesi temennisinde bulup taraftar olarak takımlarımızın ayrım etmeden desteklemenin tam zamanı dedi.

Kahramanmaraş Sevdalısı Ali Koca, Kahramanmaraşlıyım diyen bir insan takım ayrımı yapmadan Takımlarını destekler diyerek ayrım yapan taraftarlara seslendi.

Kahramanmaraş’ın Profesyonel Liglerde 2 takımının olması ile Taraftarlar arasında gerginlik olduğunu ve bu gerginliğin olmaması için bütün taraftarları iki takımı da aynı şekilde desteklemeye davet eden Kahramanmaraş Sevdalısı Ali Koca, “Şuanda Kahramanmaraş’ın 2 tane profesyonel takımı var. Bu iki profesyonel takımlarda liglerde zirve mücadelesi veriyor.  Ben isterim ki taraftarımız bir olmalı ve aynı desteği iki takımada vermeli.

 “HERŞEYİ BİR KENARA BIRAKIP TAKIMLARIMIZA SAHİP ÇIKMALIYIZ”

Taraftarın Birlik beraberlik içerisinde hareket etmesini çok istediğini ve zamanında yapılan kırgınlıkların, dargınlıkların bir kenara atılması gerektiğini ifade eden Kahramanmaraş Sevdalısı Ali Koca, “Bizlerin birbirimizin eksiklerini hatalarını yanlışlarını sorgulama zamanı olmadığını düşünüyorum. Bizler de her iki takımımızın taraftarları ve bu şehirde yaşayan sporseverler olarak her iki takımımızın maçlarını seyir etmek, desteklemek için 12 Şubat stadyumunda yerlerimizi almaya çalışıyoruz. Dedikoduyu bırakalım birbirimize karşı kini nefreti atalım. Hep birlikte üzerimizden yeniden daha sağlam bir şekilde her zamankinden daha fazla destek olalım. Birbirilerimize takımlarımıza lütfen bulunmuş olduğumuz liglerin ve takımlarımızın kıymetini bilelim ona göre hareket edelim. Şimdi buradan ben Kahramanmaraşlıyım, Kahramanmaraş’ımın değerlerini ve sahip olduğumuz güzellikleri, hep beraber yaşayalım yaşatalım diyen her kesimi yediden yetmişe bu birlik beraberliğe davet ediyorum. Görsün artık millet Kahramanmaraşlıdaki birlik beraberliği. Kolay değil kahraman olmak, kolay değil bir olmadan kahraman olmak, lütfen şehrimize ve takımlarımıza sahip çıkalım”

“HİÇBİRZAMAN TAKIM AYRIMI YAPMADIM, YAPMAM DA!”

Geçmiş sezonlarda Kahramanmaraş’ta oynanan bütün karşılaşmaları takip ettiğini ve çocuklarını da alıp stadyuma geldiğini ifade eden Koca, “Ben bir Kahramanmaraş sevdalısıyım. Kahramanmaraş’ın daha iyi yerlere gelmesi için üzerime düşen her görevi yerine getirmeye hazırım. Bizim çok güzel iki futbol takımımız var. Ancak şuanda bizim toplumuzda futbola karşı yeteri kadar sevgi yok. Bu sevgiyi artırmak için önce kendi evimizde bir çalışma yapalım ve sevdiklerimizi maçlara götürelim. Onların futbol müsabakalarını izlemelerini ve izledikleri takıma hayran olmalarını sağlayalım. Ben bunu kendi evimde yaptım. Çocuklarımı maçlara götürüyorum ve onların bu atmosferi solumasını sağlıyorum. İleride onların çok fanatik bir şekilde Kahramanmaraşspor ve Belediyespor hayranı olacağını biliyorum. Bu davranışı tüm Kahramanmaraşlı hemşerilerime tavsiye ediyorum. Bu sevginin onlara çok büyük faydası olacaktır. Ben hiçbir zaman profesyonel takımlarımız arasında ayrım yapmadım yapmamada Çocuklarımın da yapmayacağını umut ediyorum”

“KÜFÜR HİÇ BİR TARAFTARIN AĞZINA YAKIŞMAZ”

Stadyumda yaşanan olayların kargaşanın ve Küfür’ün Kahramanmaraşlı taraftarlara yakışmadığını ifade eden Koca, “Futbol izlemekten zevk alan biriyim ama maalesef maçlarda taraftarlarımız ağza alınmayacak küfürler ederek seyir zevkimi mahvediyor. Holigan taraftarlar maç başlar başlamaz küfür ederek çocuklarımıza kötü örnek oluyor. Bayanlar ise bu küfür karşısında rencide oluyorlar. Bunu hepsi değil de birkaç kendini bilmez yapıyor. Buna bir çözüm bulunması gerek.

“KALE ARKASI AİLE TRİBÜNÜ OLSUN”

Maçlara evdeki çocukları ile birlikte geldiğini ve küfürlerden dolayı rahatsız olduğunu ifade eden Koca, “Taraftarımız maalesef Küfürsüz bir şekilde takıma tezahürat yapamıyor. Bu durumdan ise maalesef çocuklarımız etkiliyor. Biz ise çocuklarımıza futbol sevgisi aşılamak istiyoruz. Küfür olunca işin içinde bu işe sıcak bakılmıyor. 12 Şubat stadyumunun kale arkaları aile tribünü olarak kullanılabilir. Bu da hem takım için hemde gençler için iyi bir kazanım olur diye düşünüyorum” dedi. 

Haber: İlker YİYEN