Site Logo

Alman Askerlerİnden KMS’ye Destek

NATO bünyesinde Kahramanmaraş'ta konuşlandırılan Patriot hava savunma sistemlerinde görevli Alman askerlerinin komutanı Thorsten İlg ve ekibi Kahramanmaraşspor'u yalnız bırakmadı.

Kahramanmaraşspor’un açılışına Kahramanmaraş’ın tanınmış iş adamlarından Av. Ahmet Belli’nin davetlisi olarak katılan Patriot Sistemleri Alman Harekat Birliği Komutanı Thorsten ve ekibi Protokolde yerini alarak Kahramanmaraşspor’a destek verdiler.

Adı adeta Kahramanmaraşspor ile özdeşleşmiş olan Belli ailesinin genç kuşak iş adamı Av. Ahmet Belli yakın sohbeti bulunan Nato Füze Savunma Birliği Komutanı Thorsten İlg ve beraberinde üste görevli rütbeliler ile birlikte maça geldi ve şeref tribünündeki yerlerini aldılar. 

Maç başlamadan Kahramanmaraşlı taraftarlarla birlikte tribündeki yerlerini alan Thorsten İlg ile beraberindeki 5 Alman askeri, Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele edecek olan Kahramanmaraşspor'un 2-1 mağlup ettiği Körfez İskenderunspor maçını seyretti. Karşılaşmayı şeref tribünden takip eden Thorsten İlg  ve diğer Alman askerlerine İş Adamı Av. Ahmet Belli ev sahipliğinde kaşkol ve şapka hediye etti.

Kahramanmaraşspor taraftarlarının sevgi gösterisinde bulunduğu Av. Ahmet Belli ve Nato Füze Savunma Birliği Komutanı Thorsten İlg de bu sevgiye el sallayarak ve alkışlayarak karşılık verdiler.

Nato Füze Savunma Birliği Komutanı Thorsten, yaptığı açıklamada, Kahramanmaraşspor'un özellikle ilk yarı üstün bir oyun sergilediğini belirtti.  Kahramanmaraşspor çok üstün oynuyor bu da bir gerçek diyen Thorsten Kahramanmaraşspor taraftarını da unutmamak gerektiğini coşkulu bir taraftar olduğunu belirtti.