Site Logo

FATİH CEYHAN:''BEN GENÇLERE GÜVENİYORUM''

Kahramanmaraşlı gençlerin Kahramanmaraşspor’da forma giymesi için gereken her şeyi yaptığını kaydeden Kulüp Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan, “Ben gençlerimize Kahramanmaraşspor’un kapılarını sonuna kadar açtım. Bundan sonraki süreçte bizleri mahcup etmeden hak ettikleri yerlere gelmelerini istiyoruz” dedi.

Kahramanmaraşspor’u yeniden Kahramanmaraş halkına kazandıran yeni kulüp Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan, kulübü devraldıklarında verdiği sözü takıma kazandırdığı Kahramanmaraşlı gençlerle tutmuş oldu. Bir hafta gibi kısa bir sürede yeni bir takım oluşturan ve bu takımın çoğunluğunu da Kahramanmaraşlı gençlere ayıran Ceyhan, gençlerden beklentisinin yüksek olduğunu kaydetti. Kulüp

tarihinde yapılmayan bir çalışmaya imza attığını ve radikal bir karar aldığını kaydeden Ceyhan, Kahramanmaraşlı gençlerin tamamına şans verileceğini kaydetti. Teknik anlamda yeteneklerini geliştirerek ön plana çıkma işinin ise gençlerde olduğunu ifade eden Ceyhan, “Kahramanmaraşlı gençlere öncelik vereceğimizi kulübü devraldığımız gün açıklamıştık. Bu konuda şüphesi olan insanların olduğunu duyduk. Ancak biz bunlara kulak asmadan hayal ettiğimiz yapıyı oluşturmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Şuanda Nevşehir’de kamp yapan takımızda kulüp tarihinde bir ilki gerçekleştirdik ve çoğunluğu Kahramanmaraşlı gençlerden oluşturduk. Gaziantep’ten, Adana’dan, Kayseri’den ve Malatya’dan çok yetenekli gençler yetişiyorsa Kahramanmaraş’tan da aynı şekilde gençler yetişe bilir. Ben bu düşüncemi her zaman dile getirdim. Bunun için de şehrin de bize sahip çıkması lazım. Ortalıkta dolaşan anlamsız dedikodulara bizden önce cevap vermeleri gerekiyor. Bizim hayalimiz Kahramanmaraş’ın gençlerinin filizlendiği ve Şifoların, İzzet’lerin olduğu bir Kahramanmaraşspor oluşturmaktır. Başka bir amacımız ve gayemiz yoktur. Ayrıca bu takımı devraldığımızda açıkladığımız bir konu daha mevcuttur. Kahramanmaraşspor bizim gözümüzde Anonim Dernek’tir. Bu takım Kahramanmaraş’ındır ve biz öyle kalması için mücadele veriyoruz. Şehrimizin de bunu böyle görmesini canı gönülden istiyoruz. İnşallah bu şehir ve evlatları bizleri utandırmayacaktır.”

GENÇLER CEYHAN’A GÜVEN VERDİ

Kahramanmaraşspor’a imza atan Kahramanmaraşlı gençlerde kendilerine çok güvenen kulüp başkanı Fatih Mehmet Ceyhan’ın yüzünü kara çıkarmayacaklarını söyledi. Kahramanmaraş’ta daha önce böyle bir şans bulamadıklarını kaydeden futbolcular, kendilerine sunulan bu önemli şansı iyi değerlendirmeyi hedeflediklerini kaydetti. 

Haber: İlker YİYEN