Site Logo

KAHRAMANMARAŞSPOR’UN ONUR’U VAR

Kahramanmaraşspor, son iki şampiyonlukta büyük pay sahibi olan forvet oyuncusu Onur Berber’i Nazillispor’dan transfer etti.

Geçen sezon maddi imkansızlık ve yönetimsel hatalar yüzüne PTT 1. Ligden düşen Kahramanmaraşspor’un yönetim değişmesi ile geç kalınan transferler yavaş yavaş harekete geçti. Nazilli spor ile yollarını ayıran ve Kahramanmaraşspor’un şampiyonluklarında büyük payı olan Onur Berber Kahramanmaraşspor ile yeniden nikah tazeledi.  Yeni sezonda Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele edecek olan Kahramanmaraşspor’un 2 sezondur formasını terleten ve yaşanan şampiyonluklarda büyük emekleri olan Onur Berber yeniden yuvaya dönüş yaptı. Spor Toto 2. Lig ekibimiz Kahramanmaraşspor’da transfer çalışmaları aralıksız devam ediyor. Yeni sezonda gücü ve mücadelesi ile ligde ağırlığını hissettirmek isteyen kırmızı-beyazlılar eski forvet oyuncusu Onur Berber’i yeniden transfer etti. Bu durumda Kahramanmaraşspor’un da artık bir onuru var.

Kahramanmaraşspor Kulüp Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan, “Onur bizim kardeşimiz. Biz onu Kahramanmaraşlı bir futbolcu olarak görüyoruz. Hem taraftarlarımızın sevgilisi hem de kişiliği ve futbol kalitesi ile bizim ihtiyacımız olan bir oyuncuydu. İki taraf içinde hayırlı olsun. Allah utandırmasın” dedi.