Site Logo

KAHRAMANMARAŞSPOR HACİZLE KARŞI KARŞIYA!

Sancılı süreçten bir türlü kurtulamayan Kahramanmaraşspor’da yine şok etkisi yaratacak bir gelişme yaşandı.

PTT 1. Ligden düşen ve yeni sezonda spor toto 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele edecek olan Kahramanmaraşspor’un kapısına icra müdürleri dayandı.

45 yıllık mazisi olan Kahramanmaraşspor’un eski döneme ait borçları nedeni ile Kulübe haciz işlemi başlatan Avukatların Kulübün kapısını çilingirle açtığını ve odalarda bulunan taşınır malları alıp kamyonetle taşırken Kulüp yetkilisi Fikret Fındık aracılığı ile olaya müdahile edildi. Haciz işlemlerinin   Polis nezaretinde Kahramanmaraşspor Tesislerine gelen avukat aracılığı ile olması kulüp yöneticisi Fikret Fındığın ise Haciz işlemini durdurmak amacı ile biraz müsaade istemesi ile haciz işlemi duraksadı.

KULÜBÜN KAPATILMASI İÇİN UĞRAŞILIYOR

45 yıllık çınar olan Kahramanmaraşspor’un kapatılması için harekete geçen alacaklılar kulübün kapanmasını sağlamak için adeta herkes el birliği yapıyor. Eski dönemlere ait birçok yeni senetler, kulüpte daha önce yöneticilik yapmış farklı isimlerden icralar, hacizler geliyor. Takımın dağılması, Şirketinde bu olaylardan uzak ve soğuk durması ise Kahramanmaraşspor’un sahipsizliğini ortaya koyuyor.  Tesislerde bulunan yatak, nevresim gibi ufak ölçekli Eşyalarında haciz yolu ile kaldırılması dikkatleri çekerken bu hacizlerin sayısı her geçen gün artıyor. Hangi gün Haciz geleceği ve her gün haciz korkusu yaşanırken takımın dağılması ve lige çıkması bile şüphe taşıyor.