Site Logo

Ankara'dakİ fİnallere kİlİtleneceĞİz!

Kahramanmaraşspor Kulübü Başkanı Hanefi Mahçiçek, Lig B 5. Klasman Grubu'ndan lider olarak çıkmayı başaracaklarını söyledi.. Mahçiçek; "Süper Lig'de oynayacak sporcularımız var" dedi..

Mahçiçek yaptığı açıklamada, grupta liderliği 6 puan fark ve averajla sürdürdüklerini belirtti. Son haftalarda iyi bir çıkış yakaladıklarını, kalan 4 maçta da başarılı olmaları halinde şampiyonluk ipini göğüsleyeceklerini ifade eden Mahçiçek, şöyle konuştu:
''Çok güçlü bir kadroya sahibiz. Sezon başında takım büyük ölçüde yenilendiği için ligde bazı sıkıntılar yaşadık. Artık oturmuş bir takımız. Maçlarda aldığımız sonuçlar da bunu gösteriyor. Artık yakaladığımız avantajı kolay kolay bırakmayız. Gruptan lider olarak çıkmayı başaracağız.''

Mahçiçek, takım olarak sezon başından bu yana tek hedeflerinin Türk Telekom Lig A'ya yükselmek olduğunu vurguladı. Geçen yıl bu hedeflerini gerçekleştiremediklerini ifade eden Mahçiçek, açıklamasını şöyle sürdürdü:
''Öncelikle Klasman Grubu'ndan kazasız belasız çıkmamız lazım. Sonra tamamen Ankara'daki finallere kilitleneceğiz. Mevcut kadromuzla yenemeyeceğimiz takım yok. Ekibimizde rahatlıkla Türk Telekom Lig A'da hatta Süper Lig'de oynayacak sporcularımız var. Başarı yolunda herkesten destek bekliyoruz.''