Site Logo

BÜYÜKŞEHİR U13’TE ŞAMPİYON

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor U13 Takımı Kahramanmaraş’ta il birincisi olarak bölge şampiyonasına katılmaya hak kazandı. U13 Ligi'nin 2013-2014 Futbol Sezonunun şampiyonluğunu Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor oldu. Bütün kategoride şampiyonluğu göğüsleyen Mavi- Beyazlı ekip U-13 te de bu geleneği sürdürdü.  

MAÇ İLK YARIDA BİTTİ

Sıcak havada oynana karşılaşmada üstün futbolunu ortaya koyan Mavi- Beyazlılar ilk yarıda işi bitirdi. İlk yarı 2-0 önde tamamlayan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor rakibini yorarak sahada üstünlüğünü korudu. Gençlerin boylarının uzun olması ile hava toplarıunda etkili olan Mavi Beyazlılar ilk yarıdaki golleri hava topları ile yakaladı.

İKİNCİ YARI HEM RAHAT HEMDE ETKİLİ

Mavi Beyazlı ekip 2-0’lık üstünlüğünü korurken rahat oyunu ile beğeni topladı. Mücadeleci hırsı ile oyunda üstünlüğünü koruyan ekip ikinci yarıda da 2 gol buldu.  U13 Ligi'nin 8 Haziran Pazar günü (Dün) Batıpark Sentetik Çim Sahasında oynanan son maçında Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor rakibi Arsansümerspor’u 4-0 mağlup ederek Şampiyonluğu göğüsledi. Daha önce Şampiyonluk adına rahat olan ve beraberlik bile Şampiyonluğu getireceği maçta Mavi- Beyazlılar rahat bir oyun sergileyerek rakibini ilk yarıda 2 golle, 2 yarıda da 2 golle mağlup ederek sahadan 4-0 galip ayrıldı. Bölge şampiyonluğuna katılmaya hak kazanan U13 Takımı Antrenörleri Mahmut Eflatun, Ali Gitmiş ve Şevket Kanadıkırık başkanlığında önümüzdeki hafta içerisinde belirlenecek ilde Bölge şampiyonasına katılacak.

KUPA SEVİNCİ

Maçın bitiş düdüğü ile büyük bir sevinç yaşayan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesporlu futbolcular ve teknik heyet şampiyonluğu taraftarları ile paylaştılar. Şampiyonluk sevinci yaşayan minik futbolcular sevinci forma çıkararak hoplaya zıplaya çıkartırken o mutluluk görmeye değerdi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’un şampiyonluk kupasını Kahramanmaraş Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkan Vekili Abdulbaki Kale verdi. Şampiyonluk kupasını alan futbolcuların bu sevinci taraftarları ile doyasıya yaşadılar. Şampiyon takımı Kutlayan Kahramanmaraş ASKF Başkan vekili Abdulbaki Kale Kahramanmaraş’ı Türkiye Şampiyonası'nda temsil edecek olan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’u başarısından dolayı kutladı. Kupa ve madalya sevincinde Kahramanmaraş Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Kahramanmaraş Şube Başkanı Mesut Çanak’ta bu sevince ortak oldu. Daha sonra ise Başarılı Futbolculara ASKF Başkanvekili Abdulbaki Kale, ASKF Yönetim Kurulu Üyesi Muzaffer Demir, TÜFAD Kahramanmaraş Şube Başkanı Mesut Çanak, Saha Komserleri Derneği yetkilisi Ömer Kahveci, Futbolcu Velileri tarafından Madalya takdim edildi. Kupa merasimi sonrasında Mavi- Beyazlı takım Batıpark Spor sahasını koşarak tur atıp orta saha çizgisi üzerinde galibiyet sevincini hep birlikte yaşadılar. Daha sonra ise Gazetemize Şampiyonluk kupası ile birlikte hatıra pozları verdiler.