Site Logo

TARAFTARDAN ŞEHRİ YÖNETENLERE ÇAĞRI!

Kahramanmaraşspor taraftarları sosyal medya aracılığı ile şehri yönetenlere çağrı yaptı. Hazırlanan görsel binlerce taraftarın bulunduğu grup sayfalarında paylaşılıyor.

26 yıl sonrası adını PTT 1.Lige yazdıran Kahramanmaraşspor’umuzun geçen sezon ve ondan önceki sezon üst üste bizlere yaşattığı şampiyonluklar sanki bir hayal gibi geldi geçti. Yaşanan bu şampiyonlukların ardın hatta bu sezon Süper Lige bile çıkmayı hayal etmiştik. Kahramanmaraşspor Yönetimi de bizleri inandırmıştı, şampiyonluk serimiz devam edecek Allah nasip kısmet ederse bu sezonda PTT 1.Ligde şampiyon olup adımızı Süper Lige yazdıracağız sözlerine inanmış ve çok mutlu olmuştuk. Ama evdeki hesap çarşıya uymadı dersek tabir yerinde olacak. 26 yıllık Özlemi geride bırakan ve Ligde kötü günler geçirerek 2. Lige düşen Kahramanmaraşspor’un en büyük destekçisi 12. Adam Taraftar Kahramanmaraşspor’un gidişatı hakkında takımın durumunu yorumladı.

Büyük hüsranla sezonu kapatan ve büyük bir belirsizliğin hakim olduğu Kahramanmaraşspor’da taraftarlar isyan bayrağını çekti. Sosyal medya da binlerce Kahramanmaraşspor taraftarının yer aldığı taraftar grupları hazırlanan görsel ile şehri yönetenlere çağrıda bulundular. Elden ele gezen ve sürekli paylaşılan bu görsel şimdiden binlerce kişi tarafından okundu ve paylaşılıyor.

Şehri yönetenlere çağrıda bulunan Kahramanmaraşspor taraftarları şehrin takımına sahip çıkılması ve bu olumsuzluğun bir önce yapılacak bir girişimle giderilmesini istediler.

ARTIK TAKIMI BIRAKSINLAR

Kahramanmaraşspor’un en köklü taraftar gruplarından Edeler Grubu Tribün Lideri Ali Erbilir, “Biz her zaman takımımızın yanındayız ama mevcut yönetime karşıyız. Artık bırakmalılar” dedi.

Kahramanmaraşspor camiasında tepkiler her geçen daha çok büyüyor. Kahramanmaraşspor Edeler Grubu Tribün Lideri Ali Erbilir, “Yönetim para harcamadan takıma sahip çıkmadan bir sezon geçirdi ve tarihi bir başarısızlık rekoru kırarak ligden düştük. Artık yönetim haklı olarak şehrin ve taraftarın tepkisini görmeli ve onurlu bir tavır göstererek takımı bırakmalıdır. Biz her koşulda takımımızın yanında olduk. En kötü günde bile bütün Türkiye’ye örnek olacak şekilde destek verdik. Taraftarlar daha da geç olmadan yönetimin Kahramanmaraşspor’u tekrar dernek statüsüne getirmesini ve bedava aldıkları takımı bırakmasını istiyor. Haftalardır Kahramanmaraş’a gelemiyorlar. Haftalardır Kahramanmaraşspor’un hem iç sahadaki hem de deplasmandaki maçlarına gelemiyorlar. Ne futbolculara ne de taraftarların yüzüne bakamıyorlar. Bu neyin inadı bu neyin ısrarı. Şunu iyi bilmeliler ki Kahramanmaraşspor sahipsiz değil. Biz her zaman olduğu gibi dik duruşumuzu göstereceğiz ve onlar gidene kadar nefesimiz kesilene kadar bize yakıştığı gibi tepkimizi göstermeye devam edeceğiz. Ferudun Kolat ve Ufuk Bilgetekin’in artık binlerce Kahramanmaraşlının daha fazla nefretini kazanmadan onurlu bir şekilde takımı bırakmalılar. Bu şehir kendi takımına sahip çıkacak iradeye sahiptir. Artık yerel yönetimlerin ve iş adamlarının da şehrin ismine, şehrin takımına sahip çıkmalarını bekliyoruz” dedi.

KAHRAMANMARAŞSPOR ÖZÜNE DÖNMELİ

Şehrin her geçen gün tepkisini toplayan Kahramanmaraşspor yönetimine Kahramanmaraş Büyükşehir Spor taraftarları Derneği de sessiz kalmadı. Her iki takımın maçlarını yakından takip ederek eşit mesafede yaklaşan Kahramanmaraş Büyükşehir Spor taraftarları Derneği Başkanı Dursun Özçelik Kahramanmaraşspor’un biran önce özüne yani gerçek sahiplerinin olması gerektiğini ifade ederek şu ifadeleri kullandı.

“Kahramanmaraşspor bilindiği gibi bir İstanbullu iş adamları tarafından yönetiliyordu. 2 sezon bu iş adamları ile önemli bir ivme kazandılar ama hepsi bir rüya gibi tekrar aynı noktaya gelindi. Şimdi Takım eskisinden daha sahipsiz. Kaderinin eşiğine bırakılmış ve sahiplenilmesini bekliyor. Ben bu takıma 30 yılımı sarf ettim. Bunu tüm Kahramanmaraş Halkı bilir. Rahmetli Ejder Abi ile bu işe koyulduk ve bu takımın her zaman arkasında olduk. Rahmetli bu durumda bu takımı görseydi bu takımın yönetimine dünyayı dar ederdi. Şimdi Ejder abinin kemikleri sızlıyor. Bu takım bir rüyadaydı ve bu rüyadan ayıktı. Şimdi bu takımı yönetenler bu şehirde yok. Artık bu şehrin bir silkinmesi ve takımına sahip çıkması gerek. Özünü kayıp eden kendini kayıp eder. Kendimizi kayıp etmemek için bir şeyler yapıp takımı özüne gerçek sahiplerine kavuşturmamız lazım” dedi.

KURTARIN BİZİ BU DERTTEN

Kahramanmaraş Büyükşehir Spor taraftarları Derneği Çılgınlar grubu Tribün Lideri Soner Deşir ise Takımın biran önce şirket illetinden kurtulup Dernek statüsü ile yönetilmesi gerektiğini ifade etti.

Kahramanmaraşlı iş adamları, Siyasetçi ve sivil toplum kuruluşlarına çağrıda bulunan Çılgınlar grubu Tribün Lideri Soner Deşir, “Kahramanmaraşspor’u kurtarın artık sürünmekten. Kurtarın artık şirket olmaktan. Artık takım özüne dönmeli kendine gelmeli. Bu takım bu şehrin bu takıma artık sahip çıkın” diyerek serzenişlerde bulundu.