Site Logo

Sİİrt MaçI Yorumu

Bugün maçı izlemeye giden arkadasımız crow'dan aldığım maç yorumunu sizlerle paylaşıyorum...

K.Maraşspor Siirtspor müsabakası güneşlı ve güzel bir havada karşı karşıya geldi. Centilmen bir atmosferde geçen maçta K.Maraşspor taraftarları takımlarını haftaiçi olmasına rağmen yalnız bırakmadı. Karşılaşmanın başlaması ile atak bir oyun sergileyen K.Maraşspor baskılı oyun sayesinde Veli ile ilk golunu kaydetti. İki topunda direkten döndüğü ilk yarı K.Maraşspor'un 1-0 üstünlüğü ile kapandı.

Önde olmanın avantajı ile maça daha kontrollu başlayan takımımız pozisyon üretmeye devam etti. Siirtspor gol bulma amacı ile daha atak bir oyun sergilemek istesede pozisyon üretemedi ve K.Maraşspor kontrataklarla etkili pozisyonlar üretti.Yüzdeyüz 3 gol pozisyonundan forvet oyuncuları sonuç alamadı .Yine bir korner atışında Ender'in muhteşem ortasına Ahmet Hamdi çok iyi yükselerek skoru 2-0 yaptı.

Golden 10 dakika sonra Siirtspor  kontratak pozisyondan sol taraftan geliştirdiği bir atakta kalecimiz ile karşı karşıya kalan Siirtspor'lu oyuncular Cenk'le durumu 2-1'e getiren golu attılar.

Bu golden sonra mücadeleyi bırakmayan takımımız üst üste pozisyonlara girdi. Ender'in 3o metreden çektiği enfes şut üst direğe çarparak çizgi üzerinde çıktı. Bundan 5 dakika sonra Ozan'ın yine harika bir şutu direkte patladı. İlerleyen dakikalarda gol olmayınca karşılaşma 2-1 K.Maraşspor'un üstünlüğü ile tamamlandı...