Site Logo

ŞERİT: “GOL ATMAYI BECEREMİYORUZ”

PTT 1. Lig ekiplerinden Kahramanmaraşspor, deplasmanda 1461 Trabzon ile oynayacağı müsabakanın hazırlıklarını sürdürüyor.

Geçen hafta kendi evinde Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’a 0-2 mağlup olan ve ligden düşmeyi garantileyen Kahramanmaraşspor hafta sonu deplasmanda oynayacağı 1461 Trabzonspor maçının hazırlıklarına başladı. Hanefi Mahçiçek Stadyumunda, Teknik Direktör Orhan Şerit yönetimindeki antrenmanda futbolcular, ısınma hareketlerinin ardından kısa süreli top kapma çalışması yaptı. İdman, taktik ağırlıklı çift kale maçıyla günün hazırlığı sona erdi. Hazırlıkların sona ermesi ile birlikte Antrenmanı takip eden Gazetecilere açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Orhan Şerit yaptığı açıklamada, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçında iyi futbol oynadıkları ancak gol atamadıklarını söyledi. Futbolcularının elinden geleni yapmaya çalıştığını ifade eden Şerit, “Daha önceki maçlarda olduğu gibi gol noktalarında yetersiz kaldık. Özellikle ikinci yarı rakibimize karşı oyun üstünlüğümüzü kurmamıza rağmen kontra ataktan bir gol yedik. Bu tür maçlarda motive olmak kolay değil. Her şeye rağmen oyuncularımın verdiği mücadeleden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Takım olarak kalite sorunları bulunduğunu dile getiren Şerit, “Bu kaliteyi belirli çizgiden yukarıya doğru taşıyamadık maalesef. Tabii bunu yapamadığımız için ligde kalacak puan içerisinde olamadık. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçı, rakip için çok önemliydi. Önümüzdeki hafta deplasmanda oynayacağımız 1461 Trabzon maçı da rakip için çok önemli bir maç. Alt sıraları çok ilgilendiren bir maç olacak. Maçlar bizim açımızdan kazanabileceğimiz konumda geçiyor fakat çok rahat gol yiyoruz, pozisyon üretiyoruz ama maalesef gol atmayı beceremiyoruz. Gol atamayınca mağlup olmaktan kurtulamıyoruz” dedi.

“ALACAĞIMIZ PUAN VEYA PUANLAR BİZİ MOTİVE EDECEK”

Pazar günü ligde kalma mücadelesi veren 1461 Trabzonspor ile önemli bir müsabaka oynayacağız. Tabi ki ligdeki durumumuz belli. Burada vereceğimiz mücadele kamuoyuna daha iyi bir mesaj olacak. Bu haftaki mücadeleden puan veya puanlar almak istiyoruz. Özellikle ligin güçlü ekibinden alacağımız puan veya puanlar, hem bizi, hem de taraftarımızı mutlu edecek. Zorlu mücadelede taraftarlarımızdan takımlarına destek olmaya çağırıyoruz” dedi.