Site Logo

FATİH MEHMET ERKOÇ’TAN KAHRAMANMARAŞSPOR YORUMU

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Kahramanmaraşspor maçında takım ile ilgili düşüncelerini açıkladı.

Çok uzun yıllar sonra büyük bir çıkış yakalayarak PTT 1. Lige çıkan ve tarihi bir düşüş yaşayan Kahramanmaraşspor’un geleceğini belirleyecek önemli bir açıklama geldi. Taraftarların büyük merakla beklediği haber için söyleyecekleri büyük bir merakla beklenen Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Kahramanmaraşspor – Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçının devre arasında Kahramanmaraşspor’u yorumladı.

“SONUÇTA KİMSE BAŞARISIZ OLMAK İSTEMEZ”

Söyleyecekleri büyük bir merakla beklenen Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, “Kahramanmaraşspor tabi ki bizim takımımız. Ama şuanda bildiğiniz gibi Kahramanmaraşspor aynı zamanda bir şirket. Geçmişte bizim hem Mahir Ünal Bey hem de iş adalarımız aracılığı ile desteklerimiz oldu. Yani takım başarısız oldu. Yöneticiler tabiki ellerinden geleni yaptılar. Ama bu spor sonuçta kimse başarısız olmak istemez. Biz Kahramanmaraş olarak hükümet olarak üzerimize düşeni yaptık. Bundan sonraki süreç için ise bir karar vermemiz gerekecek.

“BELEDİYESPOR’UN DURUMUNA GÖRE YOL ÇİZECEĞİZ”

Kahramanmaraş Belediyespor’umuz şuanda play-off oynayacak. Bizde tabi ki Belediyespor’un play-off sonrası durumuna bakacağız. İlk önce ligin bitmesini bekliyoruz. Kahramanmaraşspor’un tabiki süper ligde olmasını istiyoruz. Taraftar var. Büyük ilgi var. Taraftarlarımızın stadyumdan üzgün ayrılmasını istemiyoruz. Lig bitsin biz oturup bir karar vereceğiz. Bu kararımızı da tabi ki Belediyespor’un lig sonunda ki durumu belirleyici olacak”diye konuştu.