Site Logo

BüyükŞehİr BaŞkanlarI MaçI Bİrlİkte İzledİ

PTT 1. Lig’in 35. haftasında Kahramanmaraşspor kendi evinde Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’a 2-0 mağlup oldu.  Düşmeyi garantileyen Kahramanmaraşspor’dan alacağı puanlarla düşme hattından uzaklaşmak isteyen Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşılaşmaya temkinli başladı.

Bunu fırsata çevirmek isteyen Kahramanmaraşspor ise üst üste net pozisyonlar yakaladı ancak bu pozisyonları gole çeviremedi. 12 Şubat Stadyumunda oynanan karşılaşma Tribünler şen şakrak zenginlik içerisindeydi.  Kahramanmaraşspor’un küme düştüğü ligde kalıcı olmak için mücadele eden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçını Gaziantep’ten de geniş bir katılım oldu. Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in de izlediği karşılaşmada Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç ve meclis üyelerinin de takip etti. Zengin bir Protokolün oluşturduğu Şeref Tribününde İl Emniyet Müdürü Ümit Yaşar Adalar, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı ve protokol üyeleri izledi.

ŞAHİN VE ERKOÇ YALNIZ BIRAKMADI

Ligde düşme potasında kurtulma adına önemli adımlar atan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, 12 Şubat Stadyumunda Kahramanmaraşspor'u 2-0 mağlup ederek üst sıralar için umutlandı. Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'in yalnız bırakmadığı Büyükşehirli oyuncular, Şahin'in göreve gelmesiyle birlikte çıkışa geçtiler. Son olarak ise Kahramanmaraşspor'u mağlup etmeyi başardılar. Fatma Şahin ile birlikte takımı yalnız bırakmayanlar arasında eşi İzzet Şahin ile Büyükşehir Belediye Başkanvekili Osman Toprak’ta yer aldı. Ligden düşen Kahramanmaraşspor’un ise Kulüp başkanlarının olmadığı karşılaşmada Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye başkanı Fatih Mehmet Erkoç’ta takımını yalnız bırakmayan isim oldu. Karşılaşmadaki konuk ekip Gaziantep Büyükşehir'e galibiyeti getiren golleri bir zamanlar Kahramanmaraşspor forması giyen Serdar Deliktaş ve Azuka İbobo İzu imza attı.