Site Logo

KMS Gazİantep BBS MaçIna hazIr

PTT 1.Lig’de şehrimizi temsil eden ve artık 2.Lig’de Kahramanmaraş’ın ismini duyuracak olan profesyonel takımımız Kahramanmaraşspor bu hafta komşu ilimiz Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’u konuk ediyor.

Ligde zor günler geçiren ve istenilen,beklenilen başarıyı yakalayamadığından dolayı bu sene yükseldiği Ptt ligine geldiği gibi veda eden Kahramanmaraşspor artık formalite maçlarına çıkıyor.Ligin başlarında yanlış transfer politikası izleyerek oyuncuların ödemelerini yapmayarak ligden düşmesine kesin gözüyle bakılan ve lig bitimine 6 hafta kala bu iddaayı gerçekleştiren temsilcimiz lige tutunma mücadelesi veren komşu ilimiz Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’u ağırlayacak.En son galibiyetini 14.12.2013 tarihinde 1461 Trabzonspor’a karşı alan temsilcimiz o günden bu yana çıktığı 16 maçta galibiyet yüzü göremeyerek taraftarlarını kahreden ve umutları tüketen Kahramanmaraşspor 2.Lig’de mücadele edecek.

Rakip Gaziantep Büyükşehir Belediyespor oynadığı 32 karşılaşmada 35 puan alarak düşme hattının sadece  3 puan önünde bulunuyor ve ateş hattında yer alan takımlar arasında duruyor.Oynadığı son 5 karşılaşma da 1 galibiyet 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet ile 5 puan toplayabilen Gaziantep temsilcisi ligde iddaası bulunmayan Kahramanmaraşspor’umuzdan 3 puan alarak ateş hattından yukarılara tırmanmanın planlarını yapıyor.

Sezon başında Kahramanmaraşspor’a transfer edilen ama mevcut yönetimin verdiği sözleri yerine getirmemesinden dolayı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile anlaşan İzu Azuka bu maçta yine daha önceki sezonlarda Kahramanmaraşspor formasını başarıyla terleten Serdar Deliktaş ile birlikte takımlarının en büyük gol silahı olacak.

İzu Azuka’nın Kahramanmaraşspor mevcut yönetime nispet yapmak için çok çalıştığı ve Kahramanmaraşspor’u bana bırakın gibi demeçleri takımının yükünü hafifletecek gibi duruyor.

İki Komşu ilin karşı karşıya geleceği bu müsabaka 13.04.2014 Pazar Günü Saat 13:30’da 12 Şubat Stadyumunda oynanacak.

HAZIRLIKLAR TAMAM!

Kahramanmaraşspor, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıklarını tamamladı.

PTT 1. Lig ekiplerinden Kahramanmaraşspor, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıklarını sürdürdü. Hanefi Mahçiçek Stadı'nda, teknik direktör Orhan Şerit gözetimindeki antrenmanda futbolcular düz koşunun ardından ısınma hareketleri yaptı. İdman, çift kale maçla sona erdi.

Şerit, yaptığı açıklamada, Boluspor karşısında iyi futbol ortaya koymalarına rağmen şanssız bir penaltı golüyle mağlup olduklarını belirtti. Gazintep Büyükşehirspor karşılaşmasının kendileri için önemli olduğunu vurgulayan Şerit, "Gol noktalarındaki sıkıntılarımızı gidermeye çalışıyoruz. Mağlubiyetlere rağmen ortaya koyduğumuz futbol, takımın birlik ve bütünlüğü açısından ileriye dönük iyi gelişmelerdir. Bu karşılaşmadan galip gelmeyi arzuluyoruz. İnşallah hafta sonu bunu başarırız" dedi.