Site Logo

Mavİ FIrtIna Erken Veda Ettİ

TVF Erkekler 2. Lig'de sezonu ikinci olarak tamamlayarak play-off'lara kalan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor geçen yıl olduğu gibi bu yılda 1. Lig'in kapısından döndü.

 Grup maçlarının ilkinde Palandöken Belediyespor'u set bile vermeden mağlup eden filenin aslanları, ikinci maçta ise Maliye Okulları'na 3- 2'lik skor ile mağlup olmuştu. Bu sonuçla finale kalmayı Beşiktaş maçına bırakan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor, dün oynadığı karşılaşmadan da 3-0'lık skor ile ayrılarak play-off'a veda etti.

Haber: İlker YİYEN

Grubu 4 puan ile 3. Tamamlayan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor, geçen yıl olduğu gibi bu yılda 1.lig hayallerini son anda gerçekleştiremedi. Karşılaşma sonrasında Kahramanmaraş Bugün Gazetesi Spor Servisi'ne konuşan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Voleybol Takımı Koordinatörü ve Voleybol İl Temsilcisi İsmail Gençoğlan, sporculara turnuvada gösterdikleri üstün gayretten dolayı teşekkür etti.

Finale kalarak Kahramanmaraş'a büyük bir başarı yaşatmak istediklerini dile getiren Gençoğlan, son iki karşılaşmada ortaya koydukları mücadelenin kazanmaya yetmediğini anlatarak konuşmasını şu şekilde sürdürdü: "Kahramanmaraş'a bir başarı yaşatmak istiyorduk. Şehrimizin Birinci ligde mücadele etmesini ve adını tüm Türkiye'ye duyurmasını canı gönülden istiyorduk. Ancak play-off'lar da yaşadığımız sıkıntılarla bunları başaramadık. Kahramanmaraş'ta çok iyi bir voleybol alt yapısı oluşturduk. Bunun akabinde Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor'u Voleybol da profesyonel yaptık ve başarıları da üst üste geldi. Bu başarıları devam ettirerek birinci lige yükselmeyi arzuluyorduk. Ancak geçen yıl olduğu gibi bu yılda play-off engelini geçemedik. Tabi her zaman olduğu gibi bu sonuçtan da bir ders çıkaracağız. Hem oyuncularımız hem de teknik kadromuz başarı için elinden gelenin fazlasını yaptı. Kahramanmaraş'ın daha güzel ve iyi şeyleri hak ettiğini biliyoruz. Bunu sağlamak için mücadele ediyoruz. Eksiklerimiz ve hatalarımız mutlaka olmuştur. Biz bu hataları telafi ederek bundan sonraki süreçte daha da ileriye gitmeyi istiyoruz" dedi.