Site Logo

RECEP AYDEMİR:“TARAFTARIMIZLA KENETLENEREK ŞAMPİYONLUĞA ULAŞACAĞIZ”

Spor toto 3. Ligde mücadele eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’da Teknik Direktör Recep Aydemir, bir takımın başarılı olabilmesi için sadece iyi takım kurmanın yeterli olmayacağını, taraftarıyla, yönetimiyle, teknik kadrosu ve oyuncularıyla, hatta hatta şehriyle o takımın kenetlenmesi gerektiğine işaret etti.

Ligin son maçında gerekeni yaparak şampiyonluğa ulaşacaklarını Kahramanmaraş’ta bugün Gazetesi Yazarı İlker Yiyen’e anlatan Teknik Patron Recep Aydemir, bu konuda oyuncularına olan güveninin tam olduğunu belirterek şunları söyledi; “ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor olarak geldiğimiz günden bu yana şampiyonluk doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor, Yönetimi ile, Teknik ekibi ile, Futbolcusu ve taraftarı ile büyük bir camiadır. Biz buraya gelirken bizi tercih edenlere bir söz verdik. Allah’ın izni ile bu takımı şampiyon yapacağız. Bu konuda oyuncularımıza güvencimiz tam. Bundan kimsenin kuşkusu ve şüphesi olmasın. Elimizden ne geliyorsa; canımızı, yüreğimizi sahaya yansıtarak şampiyonluğa ulaşacağız. Önümüzde 4 maçımız kaldı kazanmak için oynayacağız. Cesur olacağız. Cesaretli olacağız. oyuncularım ve teknik heyetim olarak hedefe kitlenmiş durumdayız, Fair Play içinde sahada mücadelemizi vererek ligi 2. sırada bitirmeye çalışacağız. Ligde kolay maç olmayacak. Her maçımıza aynı ciddiyet ve sorumluluk içerisinde hazırlanacağız ve takımımıza yakışır sonuçlar alacağız” dedi.

“ÖZLENEN ŞAMPİYONLUĞA ULAŞACAĞIZ”

Ligde geriye kalan 4 maçı kazanarak, mutlu sona ulaşmak istediklerini Kahramanmaraş’ta bugün Gazetesine ifade eden tecrübeli Teknik Direktör Recep Aydemir, “Geriye kalan 4 maçımız var. Ligde her takımın aralarında 1-2 puan farkı var. Bu nedenle işi sıkı tutmak zorundayız. Biz galibiyet serimizi sürdürmek zorundayız. Ama bunun yanında rakibimizin ne yapacağını da hep birlikte göreceğiz. Bizim şuandaki tek hedefimiz 4 maçta 12 puan alarak, hedefimize ulaşmak” dedi.

Aydemir, takım olarak şampiyonluk için ellerinden geleni yaptıklarını, bundan sonrada yapmaya devam edeceklerini kaydederek, “Mütevazi bir takımız. Şampiyon olabilmek adına takımdaki herkes ve taraftarlarımız sezon başından bu yana büyük fedakarlık gösteriyor. Rabbimizin bize şampiyonluğu nasip edeceğini düşünüyorum” şeklinde konuştu.

“İDDİAMIZI SONUNA KADAR SÜRDÜRECEĞİZ”

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’da teknik direktör Recep Aydemir, "Trabzon Akcabatspor karşısında oynanan futbol ve alınan 3 puan son derece sevindirici" dedi.

Aydemir, kendi sahalarında oynadıkları Trabzon Akcabat maçından 1-0 galibiyetle ayrılarak ikinci sıradaki yerlerini korumayı başardıklarını söyledi.  Zirve takibini son maçın son dakikasına kadar sürdüreceklerini belirten Aydemir, şöyle konuştu: "Her şeyden önce kazanan taraf çok büyük bir avantaj yakalayacaktı. Biz oyunun iki bölümünü de çok iyi oynadığımızı düşünüyorum. Rakibimizde iyi mücadele etti. Hakemin yanlı tutumu olmasına rağmen kazanan biz olduk. Hem mücadele hem de oyun anlamında güzel bir futbol izlettiğimizi düşünüyorum. Oyunun genelinde daha iyi oynayan taraf ise bizdik. Futbol adına daha çok doğruları yapan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor oldu. İki takım da bulundukları konuma hakkıyla geldiklerini sahada gösterdiler. Önümüzde 4 final maçımız daha kaldı. Hepsi dolu dolu. İnşallah ilk ikiyi sonuna kadar kovalayıp sezon sonu mutlu sona ulaşacağımıza yürekten inanıyorum. Taraftarlarımızın da aynı inanç ile kalan maçlarımızda bize destek vermesini bekliyorum. Bu nedenle tribünlerin dolmasını istiyoruz” dedi.

Bergama maçında çok talihsizlikler yaşandığını ve o talihsiz maçta mağlubiyetle ayrıldıklarını ifade eden Aydemir, “Futbolcularımın canları sağ olsun telefi ettiler. Bu maç bizim için çok önemliydi tabi her maç önemli ama rakiplerimizden biriydi. Arada ki puan farkını açmamız açısından hem de yukarıda kalmak adına çok önemliydi. Ayaklarına sağlık oyuncularımın onları kutluyorum. Taraftarlarımızı kutluyorum desteklerini esirgemediler bizlerden. Şehrimize hayırlı olsun diyorum” dedi.

“GERÇEKTEN UZUN YILLAR UNUTULMAYACAK BİR MAÇ OYNADIK”

Ligin 29 Haftasında Bergama Deplasmanında talihsiz bir karşılaşma ile uzun süre unutulmayacak bir maç yaşadıklarını Kahramanmaraş’ta Bugün Gazetesi yazarı İlker Yiyen’e anlatan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Recep Aydemir, “Bergama deplasmanında Çok büyük talihsizlikler yaşadık. Maçın başında Ferdi rahatsızlık geçirdi ve 6. Dakikada rahatsızlığının lüks etmesi ile yere yığıldı. O durum bizi çok korkuttu. Tabi bu arada maç devam ediyordu. Ferdiyi gören hakem maçı durdurdu ve Ferdi Ambulansla hastaneye kaldırıldı. Ferdi’nin yerine genç kalecimiz Ramazan oyuna girdi. Ferdi’nin yerine oyuna giren Ramazan karşılaşmanın 14 dakikasında önemli bir pozisyonda ceza alanı dışında topa elle müdahale etmesi sonucu müsabaka hakemi tarafından kırmızı kartla oyundan atıldı. Tabi bize göre öyle değildi ama hakem öyle değerlendirdi. Kırmızı kart gösterdi 10 kişi kaldık. Oyuncuyu kaleye geçirmek zorunda kaldık. Tabi oda bizim için çok büyük handikaptı” dedi.

“FUTBOL TARİHİNDE BİR İLKİ YAŞADIK”

Bergama deplasmanında 4 kaleci değiştirerek şanssızlıklar yaşadıklarını ifade eden Aydemir, “İşte futbolun İçerisinde bunlar var mı derseniz tabi ki var. Bizim başımıza gelen çok büyük talihsizlikti. Oyun başladı oyunun hemen başında ferdi rahatsızlandı. Ramazan’ı hazırladık. Ramazan oyuna girdi. Akabinde ceza sahası dışında topa müdahale etti.  Oyuncuyu kaleye geçirmek zorunda kaldık. Serbest vuruşta O kadar eksiklikler oldu ki o topta gol oldu. Yani ancak oyunun ilk yarısı oyun bitene kadar oyuncularım inanılmaz bir özveriyle mücadele etti. Hatta 45 te yüzde yüz pozisyon kaçırdık. Dönüşü de gol olunca 2 – 0 geriye düştük. Tabi ister istemez motivasyonları biraz düştü. Bütün çabamıza rağmen toparlayamadık. İkinci yarıda kaleye geçirdiğimiz Uğur, taktik gereği futbolcu olarak sahaya girip Gökhan ile yer değiştirdi. Ve maçtan sonuç olarak 4-0 mağlup ayrıldık. 4 kaleci ile futbol sahalarında eşi benzeri görülmemiş bir olay yaşadık” dedi. 

Haber: İlker YİYEN