Site Logo

Serdar Cansu İle Çay MolasI

Hızlı ve atik futbolu ile izleyicilerin takdirini toplayan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’un orta saha oyuncusu Serdar takımına Cansu’yu oldu.

Şampiyonluk yolunda ilerleyen Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’un Orta Saha oyuncusu Serdar Cansu hayallerinin peşinden koştuğunu ifade ederek Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’da şampiyonluk yaşamak istediğini ifade etti.

Futbola ilgisinin küçüklükten bu yana geldiğini, küçükken oyuncaklarının hepsinin futbol topu olduğunu anlatan Serdar Cansu “Futbolcu olmak benim tek isteğimdi. Futboldan başka meslek düşünmedim ve Mesleğimi ilerletmek adına şampiyonluğu tatmak istiyorum. Bu şampiyonluğu Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor ile yaşayacağımdan eminim ve doğru bir kulüpteyim” ifadesini kullandı.

Spor Toto 3. Lig 1. Grupta Zirve mücadelesi veren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’un Orta Saha (Sağ bek) Serdar Cansu ile Kahramanmaraş’ta Bugün Gazetesi Spor Servisi ve www.kahramanmarasbbs.org ekibi ile bir araya gelerek bir çay molası tadında sohbet etti.

Daha önce Kaleci Ferdi Yalçın, Orta saha oyuncusu Yasin Elmas, Uğur Yalçın, Emre Morgil, Gökhan Kaya, Sağbek Hakan Doğru, savunma oyuncusu Devrim Aksongur, Sol bek Halil İbrahim Kır, Stoper Kerim Bölük ile geçen sohbetimizin bu seferki konuğu 13 Numaralı forması ile Mavi Fırtınada mücadele eden tecrübeli orta saha (sağ bek) oyuncusu Serdar Cansu ile sohbetimizi sürdürdük.

Kendini Futbola adayan ve Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’un başarısı için mücadele eden

10.12.1991 Adana doğumlu olan Serdar Cansu Futbola Kuzey Adanaspor’da başladı. Daha sonra Seyhan Belediyespor’a transfer oldu. 2007 Yılında Adanaspor’a transfer olan başarılı defans oyuncusu 2012 yılında Adanaspor’da profesyonel oldu. Sırasıyla Adanaspor, Afyonkarahisarspor ve Kahramanmaraşspor formalarını giyen genç savunma oyuncusu 2013 yılında Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’a transfer oldu.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor forması altında 23 defa maç kadrosuna giren Serdar Cansu 20 maçta ilk on birde sahaya çıktı. Toplam 1815 dakika sahada kalan Genç oyuncu 5 defa sarı kart gördü. Futbol Kariyeri boyunca 172 maçta forma giyen Serdar Cansu 44 defa gol sevinci yaşadı.

Tecrübeli Futbolcu Serdar Cansu ile Kahramanmaraş’ta Bugün Gazetesi ve Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor org (www.kahramanmarasbbs.org) taraftar sitesi ekibinin hazırladığı söyleşi şu şekilde gerçekleşti. 

Soru: Merhaba Serdar. Öncelikle bize ayırdığın zaman için çok teşekkür ederim. Serdar Cansu kimdir? Biraz bahsedermisin kendinden?

Cevap: merhaba rica ederim. Serdar Cansu 22 yasında doğma büyüme ADANA'lı.5 kişilik çekirdek ailenin en küçük ferdi. Ailesine çok düşkün, küçüklükten bu yana futbol aşığı biri kısaca.

Soru: Futbola ilgin nasıl başladı?

Cevap: Futbola ilgim benim küçükken tek oyuncağım top olduğu için öyle başladı ve devam etti diyebilirim.

Soru: Ailen futbola başlama ve devam ettirme konusunda destek oldu mu sana?

Cevap: Ailemin desteğini gücünü hissetmeseydim çok dan pes etmiştim diyebilirim.

Soru: Futbol gelişiminde en büyük katkı sağlayan hocanız kimdi?

Cevap: Yahya Kantur (seyhan belediyespor)

Soru: İlk profesyonel maçın hangisi?

Cevap: Siirtspor

Soru: Su ana kadarki futbol hayatında unutamayacağın bir an var mı? Varsa ney?

Cevap: evet. Afyonspor da oynarken Aydın da maçta yüzüme aldığım darbe sonucu elmacık kemiği, göz kemiği, üst çene kemiğimin kırılıp sonra ayağa kalkıp benim bir şeyim yok dedim tam oyuna devam edecekken kulüp doktorunun gelip senin elmacık kemiğin yok dedi ve yere düşüp bayılmam oldu.

Soru: Futbol dışında arta kalan zamanlarda neler yaparsın? Hobilerin Var mı?

Cevap: Genelde film izlerim. Hobilerim; sinemaya gitmek, yüzmek, gezmek arkadaşlarımla vakit geçirmek.

Soru: Futbolcu olarak en büyük özelliklerin ne?

Cevap: hızlı ve çabuk olmam.

Soru: Şu an kendine ne gibi bir hedef koydun?

Cevap: Öncelikli hedefim Kahramanmaraş büyükşehir belediye spor da ŞAMPİYONLUK yaşamak.

Soru: Örnek aldığın bir futbolcu varmı? Varsa neden o isim?

Cevap: Cicinho. özelliklerimi ona benzettiğim için.

Soru: En sevdiğin yemek türü hangisi?

Cevap: İçli köfte

Soru: Ne tür müzik dinlersin?

Cevap: Kulağıma hoş gelen her müziği dinlerim ama özelikle slov.

Soru: Ne gibi filmler seversin?

Cevap: Aksiyon, gerilim

Soru: Futbolcu olmasaydın ne olmak isterdin?

Cevap: Tek hayalim ve hedefim futbolcu olmak olduğu için başka bir şey hiç düşünmedim.

Soru: Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor taraftarı için ne düşünüyorsun?

Cevap: Ellerinden geleni yapıp bize destek olmaya çalışıyorlar arada onlar kırsak da kızdırsak da hep bizim arkamızda olduklarını hissetirip bize güç verdikleri için teşekkür ediyorum.

Bizde Kahramanmaraş’ta Bugün Gazetesi Spor Servisi ve www.kahramanmarasbbs.org ekibi olarak bu güzel sohbetten dolayı 13 Numaralı forması ile Sahada forma terleten Serdar Cansu’ya teşekkür eder, İnşallah sezon sonunda mutlu sona (Şampiyonluğa) ulaşmasını temenni ederiz… (www.kahramanmarasbbs.org / KAHRAMANMARAŞ’TA BUGÜN)