Site Logo

MUSTAFA SEMERCİ“HER ŞEYE RAĞMEN KAZANMASINI BİLDİK”

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Mustafa Semerci, Trabzon Akçaabatspor karşısında alınan galibiyetin çok önemli olduğunu ifade ederek “Bu alınana galibiyetle iddiamızı daha da perçinleştirdik. Alınana galibiyeti 6 puan olarak nitelendiriyorum” dedi.

Maçın ardından Kahramanmaraş’ta Bugün Gazetesi spor servisine açıklamalarda bulunan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Mustafa Semerci, “Bugün şampiyonluk yolunda bir hedefi daha geride bıraktık, Kendi sahamızda Trabzon Akçaabatspor ile karşılaştık. Zorlu bir rakipti, onlarında play-off hedefleri var. Kendi evimizde oynuyorduk ve bunu avantaja çevirmek zorundaydık. Çocuklarımız elinden gelen tüm gayreti göstererek Trabzon ekibini buradan eli boş gönderdi. Bu bizim için çok önemli bir galibiyetti play’off yolunda. Ben bu galibiyeti 6 puan olarak değerlendiriyorum” dedi.

“BERGAMA MAÇINI TELAFİ ETTİK”

Bergama deplasmanında yaşanan olayları Kahramanmaraş’ta Bugün Gazetesi Spor servisine değinen Başkan Semerci, “Geçen hafta içerisinde talihsiz bir maç oynadık. Kalecilerimizin sakatlanması, kırmızı kart görmesinden dolayı, bu maç bizim için çok önemliydi. Son dört hafta kaldı. İnşallah Her maçımız bir final havasında geçecek. Trabzon Akçaabat play-off da bizim rakibimizdi. Onu evimizde mağlup etmemiz bizim için çok büyük bir avantaj oldu. Çocuklarımız elinden gelen gayreti gösterdiler. Hakem faciası da yaşadık bugün gördünüz. Ama buna rağmen sağduyulu bir şekilde taraftarlarımız ve ekibimiz mücadelesini yaptılar. Ve hak ettikleri üç puanı aldıklarına inanıyorum. Bundan sonra önümüzdeki her maç bizim için bir final olacak. Şampiyonluğa adım adım yaklaşacağız. Çocuklarımıza güveniyoruz biz. İnşallah onlarda ellerinden gelen gayreti göstererek Kahramanmaraş’ımıza ikinciliği hediye edeceklerini düşünüyorum. Bizi burada yalnız bırakmayan taraftarımıza teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

“HAKEMLERDEN SADECE ADALET İSTİYORUZ”

Trabzon Akçaabat maçında hakemin çok yanlı bir şekilde konuk takımı tutuğunu ifade eden Başkan Semerci, "Maçın Hakemi buraya çok şartlı gelmiş. Ortada hiç bir şey yokken bizim aleyhimize çok faul verdi, sarı kart gösterdi. Hakemlerden ekstra bir şey istemiyoruz. Sadece adalet istiyoruz. Akçaabat maçında resmen hakem faciası yaşadık. Her şeye rağmen sahadan 3 puanla ayrılan taraf biz olduk. Ligdeki hedefimiz şampiyonluktur. Bizim başka hedefimiz yok. Bu durumun aksini düşünmüyoruz. Futbolcu olarak da bir eksiğimiz ve sıkıntımız yok. Biz 4 maçta 12 puan alıp inşallah sonuca yani şampiyonluğa ulaşacağız” şeklinde konuştu.

“TARAFTARIMIZLA BUNU BAŞARACAĞIZ”

Kahramanmaraşlı taraftarların takıma sahip çıkmasının kendisini mutlu ettiğini dile getiren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Mustafa Semerci, ''Ben alacağımız sonuçlarla her hafta maça gelen taraftar sayısının artacağına inanıyorum. Gün geçtikçe taraftarımız bize daha çok bağlanıyor. Hatta deplasmanlarda bile bizi yalnız bırakmıyor. Bu durum beni ve ekibimi çok mutlu ediyor. Taraftarımız bize hem iç sahada hem dış sahada direncimize direnç katarak sahaya motive ediyor. Bizim Hedefimiz bir üst lige çıkmak. Bunu gerçekleştireceğimizi düşünüyorum ve lig sonu yaklaştıkça da o stadı doldurmayı hayal ediyorum. Taraftarımız bizim için çok önemlidir. Onlarla birlikte hedefimize ulaşacağız. Onlar Bizim her şeyimiz. Onlara ne kadar teşekkür etsem azdır '' diye konuştu.