Site Logo

BELEDİYESPOR'UN MİLLİ GURURLARI

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor'un başarılı Kalecisi Ferdi Yalçın ve Forvet Oyuncusu Melih Vardar Spor Toto 3. lig Milli Takımlar karması için Antalya’ya gitti.

Milli Takımlar izleme heyeti tarafından oluşturulan Spor Toto 3.Lig Karması, Antalya'da üç maç yapacak.

Milli Takım antrenörleri tarafından Spor Toto 3.Lig'deki üç grupta yer alan takımlardan oyuncuların seçildiği karmaya, bu ligde hali hazırda oynayan milli oyuncular dahil edilmedi. 40 ayrı takımdan seçilen ve yaşları 17 ile 22 arasında değişen toplam 77 oyuncunun olduğu Spor Toto 3.Lig Karması 6 ayrı takıma bölünecek.

Antalya'da Titanic Deluxe Belek Otel sahasında yapılacak maçların hepsi 9 Nisan Çarşamba günü (Bugün) oynanacak. 1.takım ile 2.takım arasındaki ilk maç saat 12.00'de, 3.takım ile 4.takımın karşılaşması 15.00'te, son 2 ekibin mücadelesi ise 17.30'da başlayacak.

Karma müsabakalarına davet edilen oyuncuların kampı 8 Nisan 2014 Salı günü saat 13.00'de Antalya Titanic Beach Otel Lara'da başladı.

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü ve Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim tarafından başlatılan bu yeni uygulama, bu yılın Ocak ayında yine Antalya'da PTT 1.Lig'de ve Spor Toto 3.Lig'de oynayan oyuncuların oluşturduğu karmalarla yapılmıştı. Bu doğrultuda Kahramanmaraş’ın 3. Ligdeki Temsilcisi Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’un 2 futbolcusunu milli kampa davet etti. Kampa Davet edilen Kaleci Ferdi Yalçın ve Melih Vardar dün (8 Nisan Salı) Antalya da kamp merkezinde yer aldı ve mili formayı giydi. Antalya da Mili takım karmasına katılan 2 futbolcu bugün özel turnuvada görev yapacaklar.