Site Logo

KMS PRESTİJ İÇİN SAHAYA ÇIKACAK

PTT 1. Ligden düşmesi kesinleşen ve prestij için sahaya çıkan Kahramanmaraşşspor Pazar günü kendi evinde koşmu ilin takımı Gaziantep büyükşehir Belediyespor’u konuk edecek.  

Ligde prestij için mücadele etmeye çalışan ve aldığı kötü sonuçlar ile ayakta durmaya çalışan Kahramanmaraşspor bu hafta kendi evinde Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile karşı karşıya geliyor. Ligden düşemsi ligin birtimine 6 hafta kala kesinleşen Kahramanmaraşspor, galibiyet hasretini hafta sonu oynanacak Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasında sona erdirmek istiyor.

Kahramanmaraşspor, PTT 1.Lig'in 35. haftasında kendi evinde karşılaşacağı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Ligde kötü günler geçiren Kahramanmaraşspor Ligin 35. Haftasın da 12 Şubat Stadyumunda karşılaşacağı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçı için tempo artırarak günde çift idmanla çalışıyor. Teknik direktör Orhan Şerit yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana ısınma hareketleriyle başladı. Daha sonra dar alanda pas ve şut çalışması yapan Kahramanmaraşsporlu futbolcular açma-germe hareketleriyle antrenmanı tamamladı