Site Logo

Mavİ FIrtIna Ankara'da Estİ... 3-0

Voleybol 1. Ligi için play-off maçlarının ilkinde güçlü rakibi Palandöken’i 3-0 set vermeden deviren Mavi Fırtına play-off serisine galibiyet ile başladı.

Acıbadem Erkekler Voleybol 1. Ligine yükselmek için Ankara’da play-off maçlarına katılan temsilcimiz Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor, ilk maçında Erzurum temsilcisi Palandöken Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Rakibini bozguna uğratan temsilcimiz play-off maçlarına galibiyet ile beraber muhteşem bir moralle başladı.

SET VERMEDİLER

Play-off maçlarında ilk rakibi olan Palandöken Belediyespor ile Selim Sırrı Tarcan Spor Salonunda karşılaşan temsilcimiz ilk seti 25-18 gibi net bir skor ile kazandı. İkinci sette kıran kırana geçen bir mücadele vardı. Son anlarına kadar büyük bir çekişme ile geçen ikinci seti Mavi Fırtına 26-24 kazandı ve durumu 2-0 yaptı. Son sette de yine etkili oyununu sürdüren Mavi Fırtına rakibini 3-0 set vermeden yenerek play-off maçlarına büyük bir moral ve kritik bir galibiyet ile başladı.

8 Nisan 2014 Salı günü Maliye Okulları ile karşılaşacak olan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Voleybol Takımı 9 Nisan 2014 Çarşamba günü de Beşiktaşspor’la karşılaşacak.