Site Logo

FATİH KÖŞKER:''HEDEFE ULAŞMAK İÇİN HER MAÇTAN GALİBİYETLE AYRILACAĞIZ''

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu Fatih Köşker, “Cumartesi günü 12 Şubat Stadyumunda oynayacağımız Payas Belediye 1975 spor maçı bizim için kader maçıdır” dedi.

Spor Toto 3. Lig 1. Grupta şampiyonluk hedefleyen Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’da gözler Cumartesi günü oynanılacak olan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor –Payas Belediye 1975 maçına çevrildi. Mavi Fırtına’nın kader maçı olarak bakılan bu zorlu müsabaka öncesi konuşan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu Fatih Köşker, “Bizim için her maçın önemi var. Cumartesi günü ise bu önemli maçlardan birine çıkacağız. Bu maçı kazanmaktan başka çaremiz yok. Payas maçının hazırlıklarımızı tamamladık. Cumartesi günü zorlu bir sınava daha gireceğiz. Bu maçta en büyük görevlerden biri de taraftarlarımıza düşüyor. Ben Kahramanmaraş sporseverlerin bu maça büyük ilgi göstereceğine ve Mavi Fırtına’nın yanında olacağına inanıyorum” dedi.

“TEK HEDEFİMİZ GALİBİYET”

Mavi – Beyazlı takım, sahasında Hatay temsilcisi Payas Belediye 1975 spor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını, Hanefi Mahçiçek Stadyumunda yaptığı antrenmanla sürdürürken takımın hazır olduğunu ve galibiyete odaklandığını belirten Futbol Şube Sorumlusu Fatih Köşker, “Geçen hafta sonu yaptığımız Hazırlık maçı ile takımın çalışmaları doğrultusunda Moral olarak üst seviyedeyiz. Şuanda galibiyetten başka hiç bir şey düşünmüyoruz. Hedefimizi Galibiyet olarak belirledik. Kendi sahamızda galibiyetle ayrılmaktan başka çaremiz yok. Çünkü galibiyete kilitlenmiş bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz.  Bu oyunu devam ettirdiğimiz sürece inanıyorum ki daha güzel günler bizi bekliyor. Hedefimize ulaşmamız için mümkün olduğunca maçlardan üç puanla ayrılmamız gerekiyor. Şu ana kadar da iç saha performansı gayet iyiye gidiyor. Payas maçından üç puanla ayrılmak istiyoruz” dedi.

“BİZ GALİBİYET İÇİN SAHAYA ÇIKACAĞIZ”

Ligde iyi bir çıkış yakaladıklarını bunu devam ettirmek için sahaya çıkıp oyunlarını oynayacaklarını ifade eden Köşker, “Bizde en önemli ayrıntı ve en önemli detay takımdaki birlik ve beraberlik duygusunun çok fazla olmasıdır. Takıma güveniyoruz. Bunu yapacak kaliteye ve güce sahibiz. İyi hazırlandık. Sahada istediğimizi yaparak yolumuza devam etmek istiyoruz. Herkesin keyifli bir futbol izleyeceği bir maç olmasını dilerim. Biz her maç için olduğu gibi bu maça da galibiyet parolası ile çıkacağız. Dediğim gibi herkesin iyi ve keyifli bir maç izlemesini diliyorum” dedi.

“PAYAS EKİBİNİ ELİ BOŞ GÖNDERECEĞİZ”

Hafta içi tüm çalışmalarımızın ana menü galibiyetti, Tüm planlarımızı bunun üzerine oluşturduk diyen Köşker,  “Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor olarak puan kaybına tahammülümüz yoktur. Ana hedefimiz altımızdaki rakiplerimizle aramızdaki puan farkını daha da açabilmek, üstteki rakiplerimize ise yaklaşıp zirveyi ele geçirmektir. Bunu yapabilecek güce de sahibiz" dedi.

Köşker konuşmalarını şu şekilde sürdürdü; Galibiyetten başka düşüncemiz yok, başka seçeneğimiz de yok. Evimizde oynuyoruz. Saha ve seyirci avantajımızı en iyi şekilde değerlendirip, rakibimizi evine eli boş göndereceğimize inanıyoruz. Tüm taraftarlarımıza 12 Şubat Stadını davet ediyoruz" şeklinde konuştu.

“YETERKİ İSTESİNLER, ENGEL TANIMAZLAR”

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu Fatih Köşker Zirveye adım adım yaklaştıklarını hatırlatarak “yeter ki istesin bu takım engel mengel tanımazlar” dedi.

Spor Toto 3. Lig 1. Grupta Şampiyonluk mücadelesi veren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor 47 puanla zirveye ortak oldu. Haftayı maç yapmadan geçiren ve 3 puanı hanesine yazdıran Mavi- Beyazlı ekipte aktif olarak hizmet eden Futbol Şube Sorumlusu Fatih Köşker, Kahramanmaraş’ta Bugün Gazetesi Spor Servisine hedefleri ve sezonun kalan kısmıyla alakalı yapılması gerekeni ve çizdikleri yolu anlattı.

Önümüzde az bir zaman kaldı ama Ligi maraton olarak düşündüğümüzde yarıştan kopmamamız gerektiğini düşünüyorum diyen Köşker, “Bu takım ben her zaman diyorum çocuklar yüreklerini ortaya koysunlar bu işten tertemiz bir şekilde sıyrılıp çıkar. Bizim takımımızın üzerine daha kaliteli bir takım olduğuna inanmıyorum, bu ligde. Bundan sonraki süreçte Play-off’lara çıkıp daha iyi sonuçlar almak için sonuca ulaşmak istiyoruz.Bu arada Liderle aramızdaki puan farkınıda aza indirmek için mücadele edeceğiz.  Burada tüm taraftarlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Taraftarlarımızdan ricamız 12 adam olarak bizlere sahip çıkmaları. Bu takım bu şehrin takımı artık bu takımada sahip çıksınlar. Bizim için önem açısından ligin en önemli maçı. Bu maçı kazanmaktan başka çaremiz yok. Bu maçta en büyük görevlerden biri de taraftarlarımıza düşüyor. Ben Kahramanmaraşlı sporseverlerin bu maça büyük ilgi göstereceğine ve Mavi Fırtına’nın yanında olacağına inanıyorum. Bu sebeple bilet fiyatlarını da temsili bir rakama çektik. Kapalı Tribün 3 lira, Maraton Tribün ise sadece 1 lira olacak. Önümüzdeki oynayacağımız maç hakkaten bizim için çok önemli bir maç belki de kent için çok önemli bir maç bunun farkında ve fevkinde olmamız lazım” dedi.

 “DAHA AZ HATA YAPAN BİR TAKIM OLMAYA ÇALIŞYORUZ”

Ligde alınana sonuçlar ile lige tutuk başladıklarını ve hataları en az seviyeye indirmeye çalıştıklarını ifade eden Kulüp Futbol Şube sorumlusu ve Basın Sözcüsü Fatih Köşker, “Takımın kalitesini biliyorum. Birbirine inanmış kaliteli bir ekibimiz var. Bunu her zaman yönetim olarak konuşuyoruz.  Takımla da konuşuyoruz. Kendi kalitemizin farkında olursanız bundan sonraki maçların kolaylaşacağını söylüyoruz. Payas maçını alıp önümüze bakmak istiyoruz. Bir seri yakalamamız gerekiyordu bu seriyide yakaladı. Bu seriyi Payas maçınıda alarak devam ettirmek istiyoruz” dedi. 

“12. ADAMI YANIMIZDA GÖRMEK İSTİYORUZ”

Her zaman 12. Adam olarak kabul edilen taraftarlarımıza takımımıza verdikleri destek dolayı teşekkür ediyor ve her zaman onları yanımızda görmek istiyoruz diyen Köşker, “Onların sonsuz desteği ile de bunu başaracağımıza inanıyorum. İnşallah bundan sonra daha güzel maçlar çıkararak sonuca varırız diye düşünüyorum.  Sporun şiddetten uzak barışla, sevgiyle olmasını istiyorum. Taraftarlarımızın da ve Türkiye’deki tüm taraftarlarında sporu bu şekilde görmelerini temenni ediyorum. İnşallah sevgiyle barış ortamıyla, centilmenlik havasında bir sezon geçiririz diye düşünüyorum. Sadece bizim şehrimizde değil, ülkemizde de ve dünyada da sporun sevgi ve barış içerisinde şiddetten uzak kalmasını gerektiğini bir kez daha hatırlatarak gerek teknik heyetimize, gerek sporcularımıza ve taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. 12 Adamımız olan taraftarımızı Cumartesi günü 12 Şubat stadyumunda yerini almış bir vaziyette yanımızda görmek istiyorum” diye konuştu.