Site Logo

BüyükŞehİr Şampİyonluk İstİyor

Türkiye Voleybol Federasyonu 2. Lig B Grubu’nda 2. sırada play-offlara kalan Kahramanmaraş Belediyespor’un antrenörü Mustafa Atcı oyuncularını başarılı performanslarından dolayı tebrik etti.

Grup müsabakalarının ardından yaptığı açıklamada güzel bir zafer kazandıklarını belirten Atcı, “Yedek oyuncularıma kadar herkes çok iyi iş çıkardı” dedi. Play-off gruplarındaki rakiplerinden korkmadıklarını belirten Atcı, “Rakiplerimizden korkmuyoruz ama bütün takımlara saygı duyuyoruz. Nisan ayında oynanacak olan ilk play-off müsabakalarında güzel sonuçlar alarak adımızı finallere yazdırmak istiyoruz. Türkiye Voleybol 2. Ligi’nde son yıllarda adından söz ettiren Kahramanmaraş Belediyespor olarak mutlu sona ulaşmak istiyoruz” diye konuştu.

Kahramanmaraş Belediyespor Başkanı Mustafa Semerci de alınan başarıdan dolayı sporcuları ve teknik heyeti kutlayarak play-off maçlarında da aynı başarının tekrar edilmesini temenni etti.

Kahramanmaraş Belediyespor Voleybol Şube Sorumlusu (as başkan) Halil İbrahim Özdemir ise hedefimize emin adımlarla ilerliyoruz. Takımımızı Acıbadem Voleybol 1. Ligi’ne taşımak için elimizden ne gelirse yapacağız ve mutlu sona ulaşacağız. Ayrıca bu süreçte bize maddi ve manevi destek veren herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.