Site Logo

BüyükŞehİr Adlİye'ye HazIr

Şehrimizi 3.Lig 1.Grup’ta temsil eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Adliye’ye çıkıyor.

Temsilcimiz iki haftalık kendi evinde oynadığı maçların ardından bu sefer Ankara yollarına düşüyor.

Ligde şampiyonluk mücadelesi veren temsilcimiz bu hedefine ulaşmak için önündeki bütün maçlardan galibiyet alıp lider Ümraniyespor’un puan kayıp etmesi için bekleyecek.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor ligde oynadığı son iki karşılaşmayı kendi evinde yaptı ve bu iki karşılaşmadan da galibiyet alarak hedeflerine doğru emin adımlarla ilerledi.

Rakip Adliyespor ise ligde kalma mücadelesi veren takımlar arasında geçtiğimiz hafta 3-2 mağlup ettiğimiz Adıyamanspor’un sadece üç puan önünde ve düşme hattının içinde yer alıyor. Zor geçmesi beklenen bu müsabakaya Kahramanmaraşlı sporseverlerin Ankara’ya çıkarma yapacağı gelen bilgiler arasında yer alıyor.

BÜYÜKŞEHİR KARAYOLU İLE GİTTİ

Temsilcimiz Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor dün sabah saatlerinde kulüp otobüsü ile Ankara’ya yolculuk yaptı.

Kendi tesisleri önünden Cuma günü sabah saat 09.30 da yola çıkan Mavi- Fırtına akşam saatlerinde konaklama yapacağı otele giderek yerleştiler. 6 saatlik yol yorgunu olan Mavi- Beyazlı temsilcimiz bugün sabah saatinde ter idmanı yapıp Pazar günü oynanılacak müsabaka saatini bekleyecekler.

DEPLASMANDA ÇOK İYİYİZ

Temsilcimiz Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor İç sahadaki kötü performansına karşılık deplasmanda aradığı puanları elde eden bir takım olarak göze çarpıyor.

Mavi-beyazlı ekip dış saha performansı ile 3. Sırada yer aldı. 12 maçın 6’sından galip ayrılan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor, 3 maçından bir puan çıkardı, 3 maçından da puansız ayrıldı. Deplasman maçlarında rakip takım filelerine 15 gol gönderen ekip 10 golü kalesinden çıkardı. Büyükşehir Belediyespor 12 deplasman maçında 21 puan elde etti.

ADLİYE DÜŞMEMEK İÇİN SALDIRACAK

1’inci gurupta 15 sırada yer alan Adliyespor oynadığı 24 maçın 6’sından galibiyetle ayrıldı, 5 maçta berabere kaldı, 13 maçını da kaybetti. 24 maçta 31 gol atan ekip, kalesinde ise 48 gol gördü. Ligde zor günler geçiren Ankara Temsilcisi Adliyespor Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor maçı ile çıkışa geçmek ve lige tutunma adına kendi sahasında puan arayışında bulunacak.

TARAFTARLAR BAŞKENT’E AKACAK

Kahramanmaraşlı Taraftarlar Kahramanmaraş’ın 3. Ligdeki temsilcisi Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’u Ankara da yalnız bırakmayacak.

 Spor Toto 3. Lig 1. Grupta mücadele eden ve şampiyonluk parolası ile emin adımlarla şampiyonluğa doğru ilerleyen Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Ankara Deplasmanında Adliyespor ile Pazar günü karşı karşıya gelecek. Ankara Yeni mahalle Hasan Doğan Stadyumunda saat 13.30da başlayacak olan Lig müsabakasında Kahramanmaraş’ın sporseverleri 12. Adam olarak Ankara’da mavi-beyazlı takıma destek verecekler. 9 Mart Pazar günü Ankara Yeni mahalle Hasan Doğan Stadyumunda oynanacak olan Ankara Adliyespor-Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor maçı için hazırlıklarını tamamlayan taraftarlar, Cumartesi günü (Bugün Akşam) yola çıkarak Ankara’ya akın edecekler. Gece geç saatlerde Kahramanmaraş Büyükşehir Spor Taraftarları Derneği Çılgınlar Grubunun yanı sıra Edeler Grubu, Cefakarlar Grubu da Ankara da takımlarını destekleyecekler.

TARAFTAR ŞOV YAPACAK

Bugün Ankara deplasmanına 3 otobüs ile gitmeyi planlayan Taraftarlar Kahramanmaraşlı halkı deplasman maçına davet etti. Geniş katılımın olması planlanan Ankara deplasmanındaki karşılaşmada Taraftar Grupları ise şov yapmayı hedefliyor. Kahramanmaraş’ın 2. Takımına eşit destek veren Kahramanmaraş Büyükşehir Taraftarları Derneği ise her zaman fark yaratmaya devam ediyor. “Uğrunuzda ölmemiz gerekiyorsa biz ölmeye hazırız” yazılı başlıkla Tüm Türkiye’ye takımlarını desteklediklerini ifade eden Kahramanmaraş Büyükşehir Spor Taraftarları Derneği Ligin başından buyana verdikleri destekleri bundan sonraki süreçte de devam ettireceklerini Gerek kendi sahalarında, gerekse deplasmanda onların yanında olacaklarını her platforma belirtiyorlar.

LİSTE ŞEKİLLENİYOR

Hafta sonu oynanacak olan Ankara Adliyespor- Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor karşılaşması için taraftarlar gidecek taraftarın listesini şekillendiriyor. Edeler, Cefakarlar ve Büyükşehir spor taraftarları Derneğinde Liste halinde oluşan Deplasman listesine yoğun ilgi olduğu öğrenilirken Kahramanmaraşspor’un kendi evinde oynayacağı İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı sonrasına otobüs sayısının gidecek olan taraftara göre belirleneceği öğrenildi.

MAÇIN HAKEMİ FAHRİ VAR

Lige Şampiyonluk parolasıyla başlayan ve son haftada kendi evinde Adıyamanspor’u mağlup ederek 3 puanla zirveye doğru yaklaşan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor bu hafta Ankara deplasmanında gurupta zor günler geçiren ve lige tutunmaya çalışan Ankara Temsilcisi Adliyespor’a konuk olacak. 23 puanlı Ankara Adliyespor 40 puanlı Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor karşılaşması 1’inci gurubun bu hafta en önemli maçı olarak değerlendiriliyor. Bu önemli karşılaşmada 90 dakika boyunca Fahri var orta hakem olarak görev yapacak. Bu zorlu karşılaşmada Görev yapacak olan Hakem Fahri var ise büyük sorumluluk üstenecek. Yöneteceği karşılaşmada konuk ekip şampiyonluk için mücadele edereken ev sahibi ise düşmemek ve lige tutunmak için sahaya çıkacak.

MAÇIN HAKEMLERİ İSTANBUL BÖLGESİNDEN

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’un bu hafta Ankara Yeni Mahalle Metin Doğan Stadyumunda oynayacağı Ankara Adliyespor maçını İstanbul Bölgesinden Fahri Var orta hakem olarak görev yaparken Yardımcılığını ise İstanbul Bölgesinden Vedat Demir, Tekirdağ Bölgesinden Mehmet Ali Akkor yapacak. Maçta İstanbul Bölgesinden İsah Demircan dördüncü hakem, Sabit Hacıömeroğlu ise gözlemci olarak bulunacak.