Site Logo

DEVRİM ÇETİN'DEN KAHRAMANMARAŞSPOR KLASİĞİ

NTV Spor’da yorumculuğu bıraktıktan sonra Kahramanmaraşspor’da adı duyulan ve Kahramanmaraşspor’a Sportif Direktör olarak geleceği söylenen Devrim Çetin’den Kahramanmaraşspor Klasiği…

PTT 1. Ligde kötü günler geçiren Temsilcimiz Kahramanmaraşspor’da ismi gündeme gelen Devrim Çetin, Kahramanmaraşspor Klasiğini Sosyal Medyada şu şekilde açıklık getirdi.

Devrim Çetin'in Açıklamaları; Kahramanmaraşlı dostlarıma ayıp olmasın, sürekli soruyorlar 'ne oldu' diye. Bir şeyler yazayım NTV Spor'dan ayrıldığımdan bu yana Kahramanmaraşspor 'un yakın ilgisi vardı. Biraz süre istemiştim yönetimden. En son salı günü görüştük. Salı günü yapılan görüşmede Hakan Gündoğar ile Can üstel de vardı. Görüşmede büyük oranda anlaştık. Çarşamba günü aradılar ve her şey tamam, perşembe ya da cuma kontrat yapacağız dendi, bende 'tamam' dedim. Sonuçta ben talep edilenim, talep eden değil, iş başvurusu yapmıyoruz yani cv bırakır gibi Perşembe arayan olmadı, cuma arayan olmadı ve bende dün kendilerine vazgeçtiğimi bildirdim. İki aydır gel diyen ben değilim sonuçta. Şu anda boşta olup da orayı kovalayanlar daha faydalı olur Kahramanmaraş'a... Bu saatten sonra da çok zor Bir kulüpte çalışırsam ilk önceliği Kahramanmaraşspor 'a verdiğim için arada gelen başka takım tekliflerini de kibarca reddetmiştim.  Bunun için Kahramanmaraş halkından da özür dilerim, her sene 1-2 kez oraya geldim ve çok sevdiğim dostlarım var, benim yapacak bir şeyim yok” dedi.