Site Logo

Sİİrt engelİnİ aŞacaĞIz

Kahramanmaraşspor Perşembe günü kendi sahasında oynayacağı Siirtspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Kahramanmaraşspor Kulübü Başkanı Hanefi Mahçiçek, Hatayspor karşısında elde edilen beraberlikle rakipleri ile aralarındaki puan farkını korumayı başardıklarını söyledi. Artık sona doğru yaklaşıldığını belirten Mahçiçek, Siirtspor'u mağlup ederek play-off yolunda bir engeli daha aşmayı düşündüklerini ifade etti. Son maçların bir hayli zor geçtiğini anlatan Mahçiçek, şöyle konuştu: "Bir yanda zirve mücadelesi verilirken diğer yanda takımlar kümede kalma şanslarını devam ettirmek istiyor. Rakibimiz Siirtspor, küme düşme potasında yer alıyor. Her iki takım mutlak galibiyet için sahaya çıkacaktır.

Ama 90 dakika bitiminde gülen taraf, 3 puan alan taraf Kahramanmaraşspor olacaktır. Biz yönetim kurulu olarak, futbolcularımıza ve teknik heyetimize inanıyor, güveniyoruz. Artık 5 maç kaldı. Bu karşılaşmaların hepsi birbirinden zor geçecek, bunu biliyoruz."

Takımda morallerin oldukça yüksek olduğunu anlatan Mahçiçek, futbolcuların istekli ve hırslı olmasının yönetimi bir hayli mutlu ettiğini söyledi. Mahçiçek, taraftarlara çağrıda bulunarak, Siirtspor karşısında tribünleri dolu görmek istediklerini ifade etti. Başkan Mahçiçek ayrıca, Hatayspor deplasmanına gelerek Kahramanmaraşspor'u yalnız bırakmayan taraftarlara teşekkür etti.