Site Logo

Recep Aydemİr: "Serİye BaŞlamak İstİyoruz"

Spor Toto 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Kahramanmaraş Temsilcisi Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’da Hedef üst üste galibiyet alarak Galibiyet Serisine başlamak.

Konu hakkında Kahramanmaraş’ta Bugün Gazetesi Spor Servisine açıklamalarda bulunan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Recep Aydemir, Futbolcuların antrenmanlarda gösterdikleri performanstan memnun olduğunu dile getirerek, deplasmanda oynayacakları Fatih Karagümrükspor’u zorlu müsabakadan da puanla ayrılmak istiyoruz. Alt sıradan tehlikeden bir an önce uzaklaşıp, üst sıralara doğru yükselmek istiyoruz. Aldığımız sonuçlar bizi inişli çıkışlı bir duruma soktu. Bu durumdan kurtulmak için önümüzdeki maçları kazanıp galibiyet serisine oluşturmak istiyoruz. Tüm oyuncularımızın moralleri yüksek seviyede. Artık istikrarlı sonuçlar almak istiyoruz. Alacağımız seri galibiyetlerle zirveye ortak olmak en büyük arzumuz. Bu doğrultuda İstanbul deplasmanına 3 puan için gideceğiz” dedi.

“KENDİ OYUNUMUZU OYNAYACAĞIZ”

“Oynadığımız Tekirova Belediyespor maçı bizi gelecek adına umutlandırdı” diyen Recep Aydemir, bundan sonra her hafta üzerine koyarak sahaya çıkacaklarını kaydederek, “En azından bundan sonra hep böyle oynarız. Önümüzde çok önemli bir Karagümrük maçı var. Fatih Karagümrükspor maçında hiçbir zaman savunma anlayışı ile oynayacak değiliz. Kendi oyunumuzu oynayacağız. Çünkü kaybetmenin kolay ama kazanmanın bir olay olduğunu biliyoruz. Orda da seyirci desteğimiz olacak onun için temennimiz ve niyetimiz içeride kaybettiğimiz puanı dışarıda almak” diye konuştu.

“HESAPLARIMIZ ÜÇ PUAN ÜZERİN”

Aydemir, “Ne yapılması gerektiğini hafta sonuna kadar daha iyi bir anlayışla takımımızın yapısına uyguladık. Şuan sakat oyuncumuz Gökhan ve Emre dışında sakat oyuncumuz yok sadece sakatlıktan kurtulan Metehan arkadaşımız var onu da özel antrenmanlarla hazırlıyoruz. Elimizde ki oyuncuların bize yeteceğine inanıyorum. Hesaplarımızı 3 puan üzerine yaptık ” diye konuştu.

“SAKATLAR BİZİ OLUMSUZ ETKİLEDİ”

Sakatlıkların maçların sonucuna olumsuz yansıdığını ifade eden Aydemir, “Elbette her şeyi sakatlığa bağlamak doğru değil. Bulunduğumuz yer bize yakışmıyor. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’un yeri ligin zirvesidir. Camiaya ve taraftara istedikleri mutluluğu yaşatamadık. Ligin ilk yarısında kalan haftaları kayıpsız geçerek ikinci yarıya rahat girmek istiyoruz” diye konuştu.

“KARAGÜMRÜK İYİ BİR EKİP”

Rakibin Ligde çok zorlu bir ekip olduğunu savunana Aydemir, “Fatih Karagümrükspor genç ve çok koşan bir ekip. Mücadeleyi bırakmayan bir yapısı var. Ligde kolay maç yok. Hedeflerimizin gerisinde kalmamak için puan kaybı yaşamak istemiyoruz. İstanbul deplasmanına üç puan için gideceğiz” dedi.

Haber: İlker YİYEN