Site Logo

Edeler Grubu Tesİslere Gİdİyor...

Kahramanmaraşspor’un En Etkin  taraftar gruplarından "Edeler Grubu", kötü bir dönemden geçen Kahramanmaraşspor'a destek için yarın akşam Kulüp Tesislerine giderek takıma moral verecek.

Takımın moralsiz oluşu karşısında iyi gün taraftarı değiliz diyerek organize olan "Edeler Grubu"  yarın saat 20:30'da Kulüp Tesisleri'nde olacaklar.

Edeler Grubu Tribün Lideri Ali Erbilir Yapmış olduğı açıklama;"Takımımızın bu sezon geçirdiği kötü sezon ve ligdeki puan sıralamasında alt sıralarda olması Kahramanmaraş  adına yakışan bir durum değildir. Son Oynanan Bandırmaspor Ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında alınan mağlubiyetlerden sonra iplerin kopma noktasına kadar geldiği görülmektedir. 

Gelinen süreçte yaşanan olumsuzlukları ve kişilerin yaptığı yanlışları herkesin bildiği gibi bizlerde farkındayız. Zamanı geldiğinde Kahramanmaraşsporumuzu bu durumlara getirenlerden elbet hesap soracağız. Fakat o zaman bu zaman süreci değildir. Şimdi düştüğümüz yerden kalkma zamanıdır. Kahramanmaraşsporumuzu bu zor durumdan kurtarma zamanıdır. İyi gün taraftarı değil, kötü gün taraftarı olduğumuzu gösterme zamanıdır. 

Bu düşünceler doğrultusunda yarın akşam saat 20:30'da Kahramanmaraşspor  tesislerine gitmeyi planlıyoruz. Üyelerimizin saat 20:00'da dernekte olmalarını belirtiyor, araçlarla tesislere gidileceğini hatırlatmak istiyoruz.

Haber: Halil GEYİK