Site Logo

12 Şubat Stadyumunda Sona Gelİndİ...

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Kabakçı: "Kahramanmaraşlı sporseverler ilk kez gece maçı izleme heyecanını yaşayacak"

Kahramanmaraş Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakçı, 12 Şubat Stadı'nda yapılan yenileme çalışmalarıyla ilgili, "Kahramanmaraşlı sporseverler ilk kez gece maçı izleme heyecanını yaşayacak" dedi.

Çim zemini değiştirilen, altyapısı, kapalı tribünü ve soyunma odaları yeniden düzenlenen stattaki çalışmaları inceleyen Kabakçı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, son aşamaya gelindiğini belirterek, "Işıklar test edildi. Önümüzdeki günlerde çalışmalar bitmiş olacak. Kısa süre sonra Kahramanmaraşspor'un PTT 1. Lig'deki müsabakaları için kapıları açacağız" diye konuştu.

Kahramanmaraşspor'un güzel bir ortamda gece maçlarını burada oynayacağını ifade eden Kabakçı, "Kahramanmaraşlı sporseverler ilk kez gece maçı izleme heyecanını yaşayacaklar. Çalışmalar 5 milyon liraya mal oldu. Ön göremediğimiz çalışmalar ortaya çıkabiliyor. Stadı kullanıma hemen açmak isteriz ancak birtakım eksiklikler var. 15 gün içinde bu eksikler tamamlanmış olacak" ifadesini kullandı.

Kahramanmaraşspor, stattaki çalışmalar nedeniyle bir süredir maçlarını Hanefi Mahçiçek Stadı'nda yapıyor.