Site Logo

Mustafa Semercİ :''Yİne Hakem KurbanI Olduk''

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Mustafa Semerci Spor Toto 3. Lig 1. Grup  9. Hafta karşılaşmasında Deplasmanda Sivas Dörteylül Belediyespor karşısında oynadıkları maçta da hakem hatalarının kurbanı olduklarını, bu duruma artık bir son verilmesi gerektiğini söyledi.

Ligde oynadıkları birçok karşılaşmada hakemlerin azizliğine uğradıklarını ifade eden semerci, ''Sivas Dörteylül Belediyespor karşısında yine hakem hatasının kurbanı olduk. Karşılaşmanın 17. dakikasında sarı kartlık bile denilemeyen pozisyona Kırmızı Kart gösteren Hakem oyunu katletti. Biz sezon başından bu yana bu tür maçla alakası olmayan hakemlerle mücadele ediyoruz. Sivas Dörteylül Belediyespor karşısında maçın hakemi Serkan Önsal karşılaşmada konuk takım Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’a 4 Sarı,1 Kırmızı kart gösterirken ev sahibi Sivas Dörteylül Belediyespor’a ise kart çıkarmakta zorlandı ve hiç kart çıkarmadı. Kırmızı kartla oyun dışı kalan futbolcumuzun oyundan çıkması ile takımın moralini bozmuştur. Şükrediyoruz ki deplasmanda oynanan bir maçtı. Aksi takdirde bu durum da taraftarı çileden çıkarabilir, hak etmediğimiz para cezası ve seyircisiz oynama cezalarına uğrayabilirdik. Hak etmediğimiz halde hakem tarafından deplasmanda cezalandırıldık. Buna üstelik penaltı diyebileceğimiz açık pozisyonumuzu da yedi ve endirekt serbest vuruş verdi onu da değerlendiremedik. Rakibin bir çok faullerini görmezden geldi ama bizim yaptığımız hareketleri hem faul olarak değerlendirdi hemde kart cezası verdi. Bu da bizi olumlu etkiledi ve karşılaşmaya damga vurdu'' diye konuştu.

''İNŞALLAH BUNUN BİR SONU GELİR''

''Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor, tarihinde hakem hatalarının en çok kurbanı olmuş bir takımdır'' diyen Semerci, şöyle devam etti:

''İnşallah bunun bir sonu gelir ve emeklerin karşılığı, hakem hatalarına kurban edilmiş olmaz. Futbol Federasyonu'nun ve Merkez Hakem Kurulu'nun bu durumu ve bilhassa bu sezon oynadığımız maçlarda özellikle Sivas Dörteylül karşısında uğramış olduğumuz haksızlıkları mercek altına alması gerekiyor. Biz adil bir yönetim istiyoruz. Bundan sonraki maçlarımızda da böyle hatalara kurban gitmek istemiyoruz. ''ifadelerini kullandı.

“10 KİŞİ İLE 1 PUANDA İYİ”

Sivas Deplasmanında karşılaşmanın 17. Dakikasında takımının 10 kişi kalmasına karşı iyi bir mücadele ettiğini ifade eden Kahramanmaraş büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Mustafa Semerci, Rakibin oyununa karşı takımımız iyi bir mücadele örneği gösterdiler. Rakibe çok fazla pozisyon vermeden sahadan 1 puanla ayrıldık gol atmaya yeltendik ama beceremedik. Sivas temsilcisi bizi 10 kişilik zafiyetle üzerimize çok geldiler ama gol atmayı beceremediler. Defans oyuncularımıza o sırada çok iş düştü ve ellerinden gelen herşeyi yaparak 1 puanı almamızı sağladılar. Bütün oyuncularımı kutluyor ayaklarına sağlık diyorum. 10 kişi ile deplasmanda 1 puanı da almak çok iyi bir durum” dedi.