Site Logo

İlker Yİyen'e BaŞarI Ödülü

Kahramanmaraş Objektif Gazetesi Muhabiri Kahramanmaraş’ta Bugün Gazetesi Yazarı İlker Yiyen Amatör Spor Haftasında ödüle layık görüldü. 
Kahramanmaraş Yerel gündeminin nabzını tutan Kahramanmaraş’ta Bugün Gazetesi ve Objektif Gazetesinde yazdığı yazı ve haberleri ile Gündem yaratan Başarılı genç Spor muhabiri İlker Yiyen ve Manşet Gazetesi spor sorumlusu Cebrail Sarı’ya Amatör Spor Haftası nedeni ile Ödülle onurlandırıldı.    

Yaptığı gerçekçi haber tarzı ile Kahramanmaraş Gündemini bilinçlendiren ve özellikle spor haberleri ile Sporseverlerin nabzını tutan Objektif Gazetesi Kahramanmaraş’ta Bugün Gazetesi ve Manşet Gazetesi Kahramanmaraş Gençlik Hizmetleri ve Spor il müdürlüğü ve Kahramanmaraş Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından spora verdiği destekten dolayı ödüle layık görüldü.
Kahramanmaraş’ta günlük yayın hayatını sürdüren3 günlük gazete, Son olarak geçtiğimiz hafta kutlanan Amatör Spor Haftası etkinlikleri sonunda ödüle layık görüldüler. Objektif Gazetesi, Kahramanmaraş’ta Bugün Gazetesi ve Manşet Gazetesi, spora ve sporcuya verdiği destekten dolayı katılımcılardan büyük alkış aldı.
30 Eylül 06 Ekim 2013 tarihleri arasında kutlanan ‘Amatör Spor Haftası’ etkinlikleri Cumartesi günü düzenlenen törenle sona erdi. Törende amatör spora desteklerinden dolayı basın mensupları da ödüle layık görüldü. Kahramanmaraş’ta Bugün Gazetesi Spor Yazarı İlker Yiyen düzenlenen törende ödülünü aldı.

Kafe Kort’ta düzenlenen törende Kahramanmaraş’ta Bugün Gazetesi Yazarı İlker Yiyen spora ve sporcuya yaptığı destekten dolayı ödülünü Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı’dan aldı. Kabakcı, Kahramanmaraş’ta gündemi oluşturan ve bu gündem içerisinde spora da geniş yer ayıran Kahramanmaraş’ta Bugün Gazetesi’ne teşekkür etti. Manşet Gazetesi adına ise Spor Servisi Sorumlusu Cebrail Sarı Ödüle layık görüldü. Kabakcı, Manşet Gazetesi ve başarılı spor muhabiri Cebrail Sarı’ya da spora ve sporcuya yaptığı katkıdan dolayı ayrıca teşekkür etti.