Site Logo

Manİsaspor BaŞkanIndan Taraftarlar DerneĞİne Zİyaret

Manisaspor Kulüp Başkanı Emre Hasgör Kahramanmaraş Büyükşehir Spor Taraftarları Derneğini ziyarette bulundu.

 Annesi Kahramanmaraşlı olan Manisaspor Başkanı Emre Hasgör, Kahramanmaraşspor maçı münasebeti ile Kahramanmaraş’ta bir takım ziyaretlerde bulundu.

Annesinin Kahramanmaraşlı olmasından dolayı kendine 2. Memleket olarak Kahramanmaraş’ı tercih eden Hasgör Kahramanmaraş’ta bir dizi akraba ziyareti gerçekleştirdi. Annesinin büyüdüğü Kümbet Mahallesi ziyaretinden dolayı Kahramanmaraş’ta 2012 yılında faaliyete geçen ve geçtiği günden bu yana adından sıkça söz ettiren Kahramanmaraş Büyükşehir Spor Taraftarları Derneğini ziyaret etti.

“ZOR VE MEŞEKKATLİ BİR İŞE SOYUNMUŞUNUZ”

Kahramanmaraş’ın 2 profesyonel takımına destek veren Büyükşehir Spor Taraftarları Derneğini ziyaret eden Hasgör, “Benim bildiğim Kahramanmaraş sadece kendi başarısının yanında başka başarı istemez. Tek takım tek başarı düşüncesi ile hareket eder. Siz ise iki takımın logoları ile Tabelanızı, formanızı, gönlünüzü süslemişiniz. İnanın çok şaşırdım. Bu tür yaklaşımından dolayı sizleri kutluyorum. İnşallah Kahramanmaraş halkını tek çatı altında toplamayı başarırsınız. Ben bu işin çok zor olduğunu düşünüyorum. Gerçekten zor ve meşakkatli bir işe baş koymuşunuz. İnşallah bu işin üstesinden gelirsiniz diye ümit ediyorum” dedi.

“VEFA’NIN NE DEMEK OLDUĞUNU BİLEN BİR BAŞKANINIZ VAR”

Özellikle Dursun Özçelik’in bu işe önderlik etmesi ise ayrı bir olay diyen Hasgör, “Dursun abimizi ben çocukluğumdan bu yana tanırım. Yıllar sonra ise Manisa’da karşı karşıya geldik. Kahramanmaraşspor’un Play-off maçlarında Manisa da şampiyonluk yaşadık ve Kahramanmaraş’a döndüler, şampiyon olarak o ortamdan hiçbir eser kalmadı. Orada ağırladığım kişilerden bazıların teşekkürleri ile karşılaştım. Kulüp yönetimi ise o kadar iyiliğe karşı herhangi bir girişimde bulunmadı. Tabi yadırgamıyorum ama burada Dursun Başkanın vefa borçluluğunu ön plana çıkarmak istiyorum. Siz çok şanslısınız. Başkan olarak vefa borçluluğunu iş yaptığı adamı unutmayan birisi başınızda önder. Vefanın ne demek olduğunu bilen bir başkanınız olduğunu düşünüyorum. Bende sizin huzurunuzda kendisine çok teşekkür ederim ki orada beni bir kardeşi gibi gördü ve Manisa gibi bir ilde beni arayarak buldu. Sağ olsun yaklaşımı ile beni tekrar Kahramanmaraş Özlemiyle bağdaştırdı. Kendisine çok teşekkür ediyorum” dedi.

“BURASI BENİMDE MEMLEKETİM”

Çocukluğunun Kahramanmaraş’ta geçtiğini aktaran Hasgör, ayrıca Kahramanmaraşspor’a da çok büyük sempati duyduğunu ifade etti. Çocukluğunda Kahramanmaraşspor’un maçlarına gittiğini anlatan Hasgör, “Kahramanmaraş ve Kahramanmaraşspor benim için çok değerli. Burası benim anne memleketim. Yani benimde memleketim. Zaman zaman bu gibi ziyaretlerim olacaktır” dedi.

“İYİ OYNAYAN KAZANSIN”

Kendisi için Kahramanmaraşspor – Manisaspor karşılaşmasının çok zor bir karşılaşma olacağını ifade eden Başkan Hasgör, “Bugün buraya Kahramanmaraş maçından dolayı geldim. Cumartesi günü şehre indim. Ailelerimi ziyarette bulundum. Bugün maçtan sonra ise Manisa’ya geri dönüş yapacağım. Ben Disiplin Kurulu tarafından 45 günlük hak mahrubiyeti ile cezalıyım ve maçı stadyum dışarısından seyredeceğim. Hanefi Mahçiçek Stadyumunda zor bir karşılaşma olacak. Benim için ise daha çok zor olacak. Bir yandan kendi takımım bir yandan şehrimin takımı. İyi oynayanın kazanmasını temenni ediyorum. İyi oynayan kazanacaktır” dedi.      

 “MANİSASPOR’U SÜPER LİG’E GERİ DÖNDÜRECEĞİZ”

PTT 1. Lig’de ki sıradan kulüplerden olmadıklarını belirten Başkan Hasgör, “Biz farklı bir kulübümüz. Seyirci desteğimiz az olabilir ama Süper Lig kültürünü fazlaca almış bir kulüp haline geldik. 16 tane alt yapı oyuncusuyla da ligde mücadele etsek bile hedeflerimiz var. Şehrimize Süper Lig farklı bir kültür getirdi. Kulübümüzü borçlarından temizleyerek top atılsa yıkılmayacak hale getiririz. Manisaspor’u Süper Lig’e geri döndüreceğiz. Sefa çekeceğimiz günleri iple çekiyoruz ama inanılmaz bir cefa da çekiyoruz. Yönetimde ki herkes tüm vaktini Manisaspor’a ayırıyor. Buda ben ve Kulübüm için çok önemlidir” dedi.