Site Logo

Recep Aydemİr: ''KahramanmaraŞ Sürpİzlere AçIk Olsun''

Kupa maçında Ankaraspor’u kupada saf dışı bırakan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’un Teknik Patronu Recep Aydemir, “Kahramanmaraş Halkı Sürprizlere açık olsun, bu takımın az daha zamana ihtiyacı var, görün bakın bu takım daha çok sürprizlere sizi şahit edecektir” dedi.

Takımının PTT 1. Lig takımı karşısında Türkiye’yi şaşkına çevirdiğini ifade eden Recep Aydemir İnanılırsa herşey olur. Bu tür karşılaşmaların sonucunu takımın oyununa göre belirlenmez. Bu tür maçlarda hem şans hemde iyi oyun sizden yana olmalıdır dedi.

Gol olmadan skorun belirlenemeyeceğini ifade eden Aydemir şu ifadeleri kullandı;    

BİZİM TAKIM OLARAK ZAMANA İHTİYACIMIZ VAR

Takımın Ligde inişli çıkışlı bir görüntü sergilediğini ifade eden Aydemir Kupada alınana başarıların bir tesadüf olmadığını, takım oyunu ile Ankara’yı kupa maçından elediklerinin altını çizdi.

Aydemir, “Ben önce de dediğim gibi çocuklarıma güveniyordum. Öncesinde de söylemiştim biliyorsunuz. Biz her maça kazanmak için çıkıyoruz. Tabi ki Ankaraspor’un gücünü de biliyorduk. Çok kaliteli bir takım olduğunu, PTT 1. Ligde hiç mağlup bile olmadılar sanırsam. Dolayısıyla temkinli, sabırlı oynamamız gerektiğinin farkındaydık. Gerçekten bugün futbolcularım özverili oynadılar. Hakikaten şunu söylemek gerekir ki beş maç oynadık ligde o beş maçta da bütün rakiplerimize üstünlük sağladık. Ancak maalesef gol bölgelerindeki zafiyetimiz farklı kazanabileceğimiz iki maçı kaybettik. İlk yarısı 4-0, 5-0 bitebilecek maçı kaybettik. Burada hakeza Beylerbeyi maçında 73. dakika kalemizde korner bile olmadı ancak maçı kaybettik. Hep söyledim bir daha söyleyeceğim yeni bir takımız zamana ihtiyacımız var, sabırlı olursak çok daha iyi işler yapabileceğimizi biliyoruz. Biz PTT 1. Ligde hiç mağlup olmayan bir takımı mağlup ederek Ankaraspor’u kupa dışına bıraktık. İyi oynadık, yeni bir takımız zamana ihtiyacımız var sabırlı olursak çok daha iyi işler başarabileceğimizi söyleyebilirim. Gerçekten kaliteli bir kadromuz var, oyuncularıma çok güveniyorum.

“HEDEFİMİZ KUPADA GRUPLARA KALMAK”

Türkiye Kupasında hedefimiz ilk olarak gruplara kalmak diyen Aydemir, “Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor güçlü ve zengin bir kadroya sahip, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor olarak bu kupayı önemsediğimizin herkes tarafından bilinmesini istiyoruz. Biz öncelikli olarak elimizden gelen her şeyi yapacağız. Hakikaten Ankaraspor karşısında çok özverili bir şekilde oyun sergileyerek çok güzel bir galibiyet aldılar. Sahada pas paslaşımını felan mükemmel uyguladılar. Oyun olarak baktığımızda bütün üstünlük bizdeydi ve o üstünlüğü koruduk ve kupada tura çıkan biz olduk” dedi.

“TAKIMIMIZDA YEDEK DİYE BİR OYUNCU YOK, HEPSİ AS OYUNCUMUZDUR”

Hanefi Mahçiçek Stadyumunda Sahaya sürdüğü futbolcular hakkında yorum yapan Aydemir, “Ankaraspor karşısında sahaya sürdüğüm 11’i herkes yedek kadro olarak değerlendiriyor ama bizde yedek diye bir şey yoktur. Bütün futbolcularımız bizim As oyuncularımızdır. Hepsi bizim evlatlarımızdır. Bu şekilde ayrımımız yok. Transfer yaparken bile öyle bir düşünce olmamalı ki yedek oyuncuyu kimse transfer etmez. Bu nedenle yedek kadro diye bir terim yoktur. Hepsi bizim takımımızın bir ferdi ve As oyunculardır” dedi.

“TAKIMIMA GÜVENİYORUM”     

Oyuncuların Ankaraspor karşılaşmasında ortaya koydukları mücadeleden memnun olduklarını kaydeden Aydemir, “Kazanmamız gereken bir maçı kazanarak 3. Tura yükseldik. Oyuncularımızın tümü görevlerini eksiksiz yerine getirdiler. Karşılaşmanın son dakikalarına doğru Penaltıdan gelen golü ile gol yedik ama o gol maçın skorunu değiştirmedi kazanan biz olduk” dedi.

“BU TAKIM DAHAÇOK SÜPRİZLER YAPACAK”

Ekibiyle gece gündüz çalıştıklarını ifade eden Aydemir, “Ben ve ekibim iyi şeyler yaptığına inanıyorum. Takımımın Kupa maçında üşütün gayretlerle PTT 1. Lig ekibini mağlup etti. Ankara maçında göstermiş olduğu oyundan, oyun içerisindeki istek, arzu ve inançlarından dolayı takımımın iler ki haftalarda çok iyi şeyler yapacağına inanıyorum ve takımıma güveniyorum. Ligdeki Beylerbeyi maçındaki puan kaybını ilerleyen haftalarda telafi ederiz. Beylerbeyi maçında oynadığımız karşılaşmada hakemin yanlı ve tutarsız kararları ile maçın gergin bir ortamda soktu. Bu baskıya rağmen baskı altında Hakeminde yanlı davranmasına rağmen çok iyi oynadığımız bir ilk yarı vardı. İkinci yarı için bir şey diyemem ama haksız bir mağlubiyet aldığımızı düşünüyorum” dedi.

“TARAFTARIMIZA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Kupa maçının hafta içerisinde olmasına rağmen stadyumda yerini alan ve takımlarını destekleyen Taraftarlara teşekkür eden Aydemir, “Ben Kahramanmaraş’ı çok iyi bilen birisi olarak Kahramanmaraşlı taraftarlarında nasıl biz zihniyet taşıdığını da çok iyi tahmin ediyorum. Takım başarılı olursa taraftarda takımın peşinden gelir. Takım başarılı olmaz ise takımın taraftarı takıma küser takımı uzaktan destekler. Ben bunu sadece Kahramanmaraş’ta yaşamadım. Futbol kariyerimde çok yaşadım. Bu tüm Türkiye’de böyledir de. Takım başarılı olursa taraftarı da başarılı, Yöneticisi de Teknik ekip ve futbolcusu da. Burada bizi Hafta içi olmasına rağmen bize inana, güvenen Büyükşehir Spor Taraftarlar Derneği olmak üzere diğer taraftar gruplarına ve Kahramanmaraş halkına çok teşekkür ederim. Bizleri sağ olsunlar yalnız bırakmıyorlar. Çok teşekkür ediyorum bize güvenmelerini işitiyorum” dedi. 

Haber: İlker YİYEN