Site Logo

BİZİM HERKESİN DUASINA, HERKESİN DESTEĞİNE İHTİYACIMIZ VAR”

PTT 1. Lig'de mücadele eden Kahramanmaraşspor'un Teknik Direktörü Yılmaz Özlem, oynanan ve berabere kalınan Karşıyaka maçı ve oynanacak olan Manisaspor maçı ile ilgili değerlendirmeler, yaparak,   Toparlanma sürecine girdiklerini, iyi günlerin Kahramanmaraşspor'u beklediğini söyledi.

Ticaret Borsası Toplantı salonunda basının karşısına çıkan Özlem, Kahramanmaraşspor 'un özellikle bu günlerde desteğe ihtiyacı olduğunu belirterek, "Kahramanmaraşspor'un şu anda herkesin duasına herkesin desteğine ihtiyacı var. Birleşmeye ihtiyacımız var, çocukların morale ihtiyacı var, takımın durumu zaten belli, bizde iki hafta oldu geleli. Yoğun bir tempo içinde çalışmak istiyoruz, Manisa maçından sonra 21 gün bir altın zaman denk geldi bize orada iyi çalışıp ondan sonra Kahramanmaraşspor'un nerelere gelebileceğini sizler de kendi gözünüzle göreceksiniz. Herkes elinden gelen her şeyi yapıyor, gerçekten yürekli oynamaya başladılar. Bu bir kan değişikliğidir onu da en iyi şekilde kendileri yansıtıyorlar."

Geçen hafta oynanan Karşıyaka maçını değerlendiren Özlem şöyle konuştu: "Karşıyaka maçı bizim için kupa maçından sonraki lig maçı çok önemliydi, kaybetmemiz lazımdı. Özellikle bu maçta kaybetmememiz lazımdı. Takım halinde defansı çok iyi yaptık, zaman zaman hücuma çıktık ama sonuçlandıramadığımız için tabi ki 1 puanla ayrıldık. Bizim için önemli bir puan, mağlup olmamamız çocukların kazanma duygusu adına, bu her takım için çok önemli, inşallah iyi günler bizi bekler diye söyleyebilirim."

“MANİSA MAÇI DÖNÜM MAÇI OLACAK”

Oynanacak Manisa maçıyla ilgili konuşan Özlem şunları söyledi: "Manisa maçı bizim için gerçekten dönüm maçı olacak gibi görünüyor. Çünkü kesinlikle kazanmak istiyoruz. Bu anlamda da taktik, teknik ve kondisyon çalışmalarını gerekli şeyleri yapıyoruz. Zor bir maç olacak Manisa gerçekten iyi bir takım benim de çok eski takımlarından biri. Zor geçecek maç, çok zor geçecek ama kazanan taraf biz olmak istiyoruz. Burada ilk 11'de oynamış veya oynamamış oyuncuyu kesinlikle ayırmamaya çalışıyoruz. Ben de futbolun içinden geldiğim için 25 tane oyuncumuz var, 25 tane oyuncu her an her şekilde hazır olmak zorunda. Onu kendilerine söylüyoruz. Onlarda elinden gelen her şeyi yapıyor, gerçekten çok güzel çalışıyor çalışmalar."

“MÜCADELE ETMEYEN FUTBOLCUNUN KAHRAMANMARAŞSPOR’DA YERİ YOK”

Takımın çalışmaları ve oyuncuların saha içindeki görevleri hakkında bilgi veren Yılmaz Özlem, şöyle konuştu: "Bu sezon başında hocalarımız kendi oynatacağı taktiğe göre muhakkak ki transfer yapmışlardır.  Biz de yavaş yavaş kimin nerede, nasıl oynayacağını veya ne kadar verimli olacağını muhakkak ki biz de çözdük bu işi. Ona göre oynatmaya çalışıyoruz takımı, bu en az puan kaybıyla Manisa maçını atlatıp çok iyi çalışıp ondan sonraki maçlarda göreceksiniz daha farklı bir takım olacak karşınızda. Çünkü ikili mücadeleyi kazanmayan hiçbir oyuncu Kahramanmaraşspor'da oynayamaz. Kendilerine de onu söyledik, burada fedakârlık yapılacaksa herkes yapacak. Fedakârlığın olmadığı yerde başarı olmaz. Ben yıllarca yaşadım, şampiyonluklar gördüm, kümeye düşmemeler gördüm, çok zordur bu durumlardan kalkmak."

“TAKIM RUHU İLE OYNADILAR”

Ziraat Türkiye Kupasında Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’un Ankaraspor karşısında iyi mücadele ettiğini ifade eden Özlem Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’un güzel bir galibiyet aldığını söyledi.

Teknik Direktör Özlem, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’un yönetimini, futbolcu kafilesini ve Teknik Direktörünü kutlayarak şunları Söyledi; “Çarşamba günü Hanefi Mahçiçek Stadyumunda Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor PTT 1. Ligde mücadele eden bizimde rakiplerimizden biri olan Ankaraspor’u 2-1’lik skorla mağlup etti.

Takım Ruhunu ortaya koyarak oynayan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor güzel bir galibiyet aldı ve Ankarspor gibi bir takımı kupa dışına bıraktı. Bilindiği gibi Ziraat Türkiye kupasında rakipler Liglerde gibi aynı güçteki takımlarla olmuyor. Kura çekimi ile oluyor. Biz Bölgesel Amatör Lig takımı ile karşı karşıya gelmiştik. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’da PTT 1. Lig takımı ile karşı karşıya geldi. Güzel bir galibiyet aldı. Takım ruhunu ortaya koydu, üstün bir oyunla rakibini kupadan etti. Ben üstün oyunla Ankaraspor’u kupadan eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’u tebrik ediyorum. Teknik ekibi, Yönetimi ve Futbolcuları tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Haber: İLKER YİYEN