Site Logo

BüyükŞehİr Beledİyespor'da Galİbİyet Sevİncİ

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Ankaraspor’u mağlup etmenin sevincini yaşıyor.

Ziraat Türkiye Kupasında PTT 1. Lig takımı Ankaraspor’u kupadan eleyen Kahramanmaraş Büyükşehir belediyespor maçın bitiş düdüğü ile galibiyet sevinci ve kupada tur atlama sevinci yaşadılar.

Herkesin Ankaraspor’un galibiyetle ayrılıp Kupada tur atlayacağını düşünen spor kamuoyu beklenen sonuç ile tepe taklak oldu. Kupada kendine güvenen Kahramanmaraş büyükşehir Belediyespor alının 2-1’lik sonuç ile 3. Turda mücadele edecek. Bu sonuçla Kahramanmaraş’ta Bugün gazetesine müsabakadan birkaç gün önce açıklamalarda bulunan Teknik Patron Recep Aydemir Kupayı önemsiyoruz cümlesini alınan galibiyetle onayladı.

Hanefi Mahçiçek Stadyumunda Kupadaki Rakibi Ankaraspor’un 10 kişi kalmasına rağmen Uğur Yalçın ve Melih Vardar’ın golleri ile eleyen Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor da sevinç yağmuru yaşanırken soyunma odasında çığlıklar atan futbolculara bir mutlu haberde Kulüp Başkanı Mustafa Semerciden geldi.

Futbolcuları kutlamaya giden Başkan Semerci tezahürat yağmuruna tutuldu. Tezahürat yağmuruna tutulan Başkan semerci 2. Müjde olarak takımın galibiyete verilen pirim miktarını 1,5 olarak yükselttiğini ifade ederek siz bunun daha iyilerine layıksınız. Daha iyi oyun daha çok mutluluğu getiriri ifadesini kullandı. Maç sonrasında Kahramanmaraş Büyükşehir Spor taraftarları Derneği ise Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’un galibiyet sevincine ortak oldu ve hep birlikte güle oynaya stadyumu boşalttılar