Site Logo

Recep Aydemİr:''KupayI Önemsİyoruz''

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Teknik Patronu Recep Aydemir Çarşamba günü oynayacakları Ziraat Türkiye Kupasını önemsediklerini ifade ederek Sahaya çıkıp var gücümüzle kupa için mücadele edeceğiz.

Aydemir, Ziraat Türkiye Kupası maçlarının ilkini deplasmanda Kırıkhanspor’u eleyerek 2. Tura çıktıklarını ifade ederek, 2. Turda PTT 1. Lig ekiplerinden Ankaraspor ile karşılaşacaklarını ifade etti.

Spor Toto 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’un Ziraat Türkiye Kupası 2. Turunda Ankaraspor’u konuk edeceklerini ifade eden Teknik Patron Recep Aydemir, “Kendi sahamızda PTT 1. Ligde zirve mücadele eden Ankara Temsilcisi Ankaraspor’u konuk edeceğiz. Rakibimizin gücünü biliyoruz ama bizde o kupayı bütün takımlar gibi istiyor ve çok önemsiyoruz. Sahaya çıkıp var gücümüzle kupa için mücadele edip gide bildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz.    Türkiye Kupasında hedefimiz ilk olarak gruplara kalmak, daha sonra gruplardan başarı göstererek herkesin arzu ettiği kupaya ulaşmak'' diye konuştu.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’un güçlü ve zengin bir kadroya sahip olduğunu, Türkiye Kupası maçlarında da zorlanmadan oyununu oynayacağını ifade eden Aydemir, ''Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor olarak bu kupayı önemsediğimizin herkes tarafından bilinmesini istiyoruz. Biz öncelikli olarak elimizden gelen her şeyi yapacağız” dedi.

“TARAFTARIMIZA GALİBİYET ARMAĞAN EDEMEDİĞİMİZ İÇİN ÜZGÜNÜM”

Spor Toto 3. Ligin 5. Haftasında kendi sahalarında Beylerbeyi karşısında çok varlık gösteremediklerini ifade eden Aydemir, “Beylerbeyispor karşısına galibiyet için çıkmıştık. Rakibimizi analiz ettik ama istediğimiz oyunu sahaya yansıtamadık. İlk golü yedikten sonra tepe taklak oldu. Gol öncesi atağa çıktık ve gole çok yaklaştık. Rakip ise atağı keserek ani bir atakla kalemize yöneldi ve golü buldu. 2. Gol ise Penaltıdan geldi. Penaltı bence hakemin yanlış kararıydı. Özellikle Edip’in kırmız kartla cezalandırılması çok yanlış bir tutumdu. Biz sahaya galibiyet için çıktık olmadı. Sahada galibiyetle ayrılmış olsaydık alınan 3 puanı taraftarımıza armağan edecektik ama olmadı. Galibiyeti kaçırdık. Taraftarımıza galibiyeti armağan edemediğimiz için çok üzgünüm. Ayaklarına sağlık bizi 90. Dakika boyunca desteklediler. Çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. 

Haber: Halil GEYİK