Site Logo

KahramanmaraŞspor İzmİr DeplasmanInda

PTT 1. Ligdeki temsilcimiz Kahramanmaraşspor A.Ş., ligdeki 7’inci maçında deplasmanda İzmir Temsilcisi Karşıyakaspor ile karşı karşıya geliyor.

Temsilcimizin İzmir Atatürk Stadında karşılaşacağı Karşıyaka maçında Antalya bölgesinden Mustafa Kamil Abitoğlu düdük çalacak. Maçta Antalya bölgesinden Baki Yiğit ve Denizli bölgesinden Birol Güldane yardımcı hakem olarak görev yapacak. Pazar günü sahasında Orduspor A.Ş.’ye 2-3 mağlup olan Kahramanmaraşspor A.Ş., 6’ıncı haftayı 1 puanla 19’uncu sırada tamamlamıştı.

PTT 1. Ligde mücadele eden ve Puan cetvelinin zeminine temel atan Kahramanmaraşspor Hafta içinde oynadığı Ziraat Türkiye kupasında BAL Takımlarından Kastamonu Tosyaspor’u mağlup ederek hem tura atlamış hemde alınan galibiyetle moral bulmuştu. İlk galibiyetini Bal karşısında alan ve moralle lige dönüş yapan Kırmızı- Beyazlı ekip İzmir deplasmanında galibiyet almak için İzmir Atatürk stadyumunda rakibi Karşıyakaspor ile karşı karşıya gelecek. Kendisini Lige konsantire eden Kahramanmaraşspor hazırlıklarını tamamlayarak İzmir’e gitti. Temsilcimiz Kahramanmaraşspor aldığı mağlubiyetlerle rakibini üzüntüye boğmuştu. Alınan sonuçlara dur demeye çalışan temsilcimizde hedef deplasmanda puan alarak galibiyetle tanışmak.