Site Logo

Mustafa Semercİ:''Hedefİmİze Teker Teker UlaŞacaĞIz''

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Mustafa Semerci, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’u mütevazi bir kadro oluşturduklarını ifade ederek Hedeflerine teker teker ulaşacaklarını ifade etti.

Kulüp Başkanı Mustafa Semerci, Kahramanmaraş’ta Bugün Gazetesi spor servisine yaptığı açıklamada Ligin ilk maçında istedikleri sonuçla başlamamnın üzüntüsünü yaşadıklarını ve daha sonraki haftalarda alınana sonuçlarla çabuk toparlandıklarını söyledi.

Başkan Semerci açıklamalarını şu şekilde sürdürdü; “Lige isteğimiz şekilde başlayamadık evimizde yeşil Bursa’yla 0-0 beraber kalmamız ve akabinde de İstanbul Ümraniye maçında çok iyi oynadığımız bir maçta talihsiz bir penaltı ile mağlup olmamız bizi haliyle üzdü. Ama takım olarak çabuk toparlandık. Ligin yanı sıra Kırıkhan’da Kırıkhansporu kupa maçında yenerek bir motive oldu futbolcularımız. Ondan sonra da Ankara ve Bingöl maçında güzel bir oyunla altı puan aldık. Hedefimiz bundan sonra tabi ki üç puan. Evimizde kaybetmeye tabi ki tahammülümüz yok deplasman da en kötü ihtimal bir puan bulmamız gerekiyor” dedi.

“LİG UZUN BİR MARATON, DAHA YOLUN BAŞINDAYIZ”

Ligde alınan sonuçlarla Puan cetvelinde zirveye doğru ilerlediklerini ifade eden Semerci, “Sabırla inşallah bu işin üstesinden geleceğiz. Mütevazı bir takım oluşturduğumuzu söylemiştik. Hedefimiz inşallah ligi en iyi yerde bitirmek sezonu. Belediye spor her zaman dediğim gibi başarıya endeksli takım, hedefi olan bir takım inşallah bu koymuş olduğumuz hedeflerle birer birer ulaşacağız. Belediye spor 12 branştan oluşan bir kulüp. Dolayısıyla her branşta hedefimiz var ve o hedeflere teker teker ulaşacağız inşallah” dedi.

“BEYLERBEYİ MAÇI ZEVKLİ BİR MAÇ OLACAK”

Pazar günü Hanefi Mahçicek stadyumunda oynanacak olan Beylerbeyispor karşılaşmasında mutlaka 3 puan alacaklarını seriyi devam ettirmek istediklerini ifade eden Semerci, “Pazar günü Beylerbeyi ile oynayacağız. Beylerbeyi’de gördüğümüz kadarıyla iyi bir takım oluşturmuş. Zevkli bir maç olacağına inanıyorum, barış, dostluk ve centilmenlik çerçevesinde iyi bir maç olsun diyorum. Pazar günü Beylerbeyi maçını mutlaka galibiyetle tamamlayıp zirve yürüyüşümüz devam edecek. Zorlu ve zevkli ir maç olacak. Kendi sahamızda taraftarımızın karşısında Beylerbeyini eli boş göndereceğiz ve çıkışımızı sürdüreceğiz. Herkesin içi rahat olsun” dedi. 

“KURUMSALLAŞMA ADINA ÇOK YOL KAT ETTİK”

Takımın gün geçtikçe daha iyiye gittiğini ifade eden Semerci, “Her zaman dile getiriyoruz. Belediyespor bir kurum takımı, dolayısıyla da bir ciddiyet içerisinde olması gerekiyor. Öncelikle kurumsallaşması adına çalışmalar yaptık, kurumsallaşma yönünde epey bir yol kat ettik. Daha eksikliklerimiz yok mu var, onları da inşallah kısa sürede telafi edeceğiz. Belediyespor bir kolej havası içerisinde yoluna devam edecek. Çalışmalarımız da o yönde, Futbolcularımızın öncelikle ahlaki durumlarını ele aldık. Biz transfer yaparken bu şekilde yaptık. Şu anda da elimizdeki mevcut futbolcularımız içerisinde de ahlaken çok düzgün çocuklarla yola devam ediyoruz. Birbirine saygı duyan, istişare yoluyla sorunlarımızı hallettiğimiz bir ortam oluşturduk. Bundan sonra da böyle devam edecek inşallah” dedi.  

“HUZURUN OLDUĞU ORTAMDA BAŞARI KAÇINILMAZ”

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Kulübü Hedefine doğru emin adımlarla ilerlediğini Huzurun, keyiflerin yerinde olduğunu ifade eden Semerci, “Huzurun olduğu bir ortamda başarıda olur diye düşünüyorum. Biz Allah’a şükür mutluyuz. Tabiî ki bizim de maddi sorunlarımız yok mu, var ama bunlarında tek tek üstesinden geliyoruz. Bizim de başlarken niyetimiz hayırdı inşallah akıbetimizin de hayır olacağına inanıyorum. Sezon sonunda gülen tarafında biz olmasını istiyorum. Bunun için çaba sarf ediyoruz. Recep Hocam Sahada futbolcularla bizde yönetim olarak dış cephede görevimizi yapıyoruz. Huzurumuz yerinde kafamız çok şükür rahat, işlerimiz yolunda birde hedefimize ulaşırsak çok daha iyi olacaktır” dedi.

“DEPLASMANA TARAFTAR GİTMEDİĞİ HALDE TARAFTAR OLAYINDAN CEZA YEDİK”

Ankara Cebeci İnönü Stadyumunda oynanılan karşılaşmada PFDK tarafından Taraftar olaylarından dolayı 2 Bin’lira ceza yediklerini ifade eden Semerci, “ Kahramanmaraş’tan Ankara’ya taraftarımız gelmedi. Maçta gözlemci ise bize taraftar olaylarından dolayı diye rapor tutmuş ve PFDK’ya bilgi vermiş. Bu doğrultuda Bize 2.000 TL’lik ceza geldi. Dolayısıyla da Ankara’da da 1-0 galip geldikten sonra Ankara Demirle bazı taraftar grubu bizim bir sporcumuza doping odasında çok kötü şeyler yapmışlar. İstenmeyen olaylar orada cereyan etmiş. Tabi ki bizim ekibimizde bazı arkadaşlarımız istem dışı arkadaşlarını koruma adına orada fevri davranışlarda bulunmuşlar sanırım cezayı bu yüzden yedik” dedi.  

“ANKARADEMİRSPOR TARAFTARINI KINIYORUM”

Ligin 4. Haftasında Ankara Deplasmanında maça çıkış esnasında Ankara Demirspor’un taraftarının futbolcularına Doping aldığını iddia ettiklerinin altını çizen Semerci, “Ben buradan Ankara Demirsporlu taraftarları o yapmış olduğu çirkin hareketten dolayı kınıyorum. Biz Kahramanmaraşlılar olarak bunları her zaman en iyi platform da ağırlamaya çalışıyoruz. Onları biz evimize gelen bir misafir olarak görüyoruz. Hiçbir zamanda öyle bir şiddete maruz bırakmıyoruz, karşı rakibimizi. Bizde gittiğimizde karşı rakip olarak değerlendirdiğimiz rakip takımında bizi en iyi şekilde ağırlamasını istiyoruz. Çirkin hakaretlere karşı maruz kaldık. İddiaları ise boşa çıktı kanıtlayamadılar. Bu sebebiyetten dolayı ise PFDK’dan bile ceza yedik ama önemli değil. Sadece yapılan hakaret, iftira işin en kötü tarafıdır.  İnşallah böyle olaylar tekerrür etmez diyelim” dedi.

“BİZE İNANANLARI MAHCUH ETMEYECEĞİZ”

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor olarak kendilerine inana ve takımını destekleyen Taraftarlarına seslenen semerci, “Her zaman 12 Numara diye tabir ettiğimiz taraftarımızı da oraya bekliyoruz inşallah.  Seyircimiz izi hiçbir zaman yalnız bırakmadı ve bırakmayacak. Bizde bize inanan insanları mahcup etmemek için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Takımımızda ciddi bir sakatlığımız yok. İyi bir hazırlık dönemi geçirdiler, hafta içerisinde her şeyimizle maça hazırlandık. inşallah Allah’ta nasip ederse üç puan bizim diyorum” dedi.  

“BÜYÜKŞEHİR TAR-DER BİRLİK İÇİN KURULDU”

Bizim taraftarlarımız gördüğüm kadarıyla hep sağduyudan yana takımlarını en iyi şekilde destekleyen bir gruptan oluşmakta diyen Semerci, Kahramanmaraşspor ve Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’a sahip çıkan destekleyen Sağduyulu taraftara sahibiz. Birlik beraberlik içerisinde bir oluşum içerisinde hareket eden taraftarımız var. İşte Kahramanmaraş Büyükşehir taraftarlar derneği de bunun için kuruldu zaten. Taraftarlarımızı bir çatı altında toplayıp, hep birlikte tek vücut olarak takımlarını destekleme gayreti içerisindeler. Bölük pörçük bir görüntü çizmektense hep birlikte aynı şeyleri söyleyen aynı düşünceleri dile getiren bir yapı oluşturmak istiyorlar. İnşallah buda yavaş yavaş olacak. Şu anda iki tane profesyonel takımız var ileride basketbol takımı, voleybol takımı da olacak. bunların arasına dahil olacaklar. Çok zevkli hafta sonları geçireceğimize inanıyorum, taraftarlarımızı da tek vücut halinde il bazında destekleyeceklerine inanıyorum” dedi. 

Haber: İlker YİYEN