Site Logo

YIlmaz Özlem:''Bu Galİbİyet Bİzİm İçİn Moraldİr''

 Ziraat Türkiye Kupası 2. Turda müsabakasında PTT 1. Ligde mücadele eden Kahramanmaraşspor Hanefi Mahçiçek Stadyumunda Bölgesel Amatör Lig (BAL) takımlarından Tosya Belediyespor’u konuk etti.

Karşılaşmada Kahramanmaraşspor 2 ve 45. Dakikalarda Onur Berber, 87. Dakikada Aytaç Denizin attığı golle rakibini kupadan eledi. Müsabaka sonrasında Basın Mensuplarına müsabakayı Değerlendiren Kahramanmaraşspor Teknik Patronu Yılmaz Özlem, Rahat bir müsabaka olduğunu, kazanarak Moral bulduklarını ifade etti.

Özlem toplantıda şu ifadeleri Kullandı; “Kupada tur atlayan taraf biz olduk. Sürekli evimizde kazanırız. Kahramanmaraşspor’u her konuda ileri götürme adına herkes elinden gelen herşeyi yapmak zorunda. Yapacaktır da zaten. Bu galibiyet bizim için moraldir. Bizde bu morale ulaştığımız için arkadaşlara teşekkür ediyorum. Önümüzde bir karşı yaka maçı var.  Karşıyaka ile ilgili bütün çalışmalarımızı yapıyoruz. Rahat bir maç oldu. Rakibimiz Bal takımıydı ama kendilerini göstermek adına iyi mücadele ettiler. Kendilerine Liglerinde başarılar diliyorum” dedi.

“KİMSENİN YÜZÜNÜ KARA ÇIKARMAYACAĞIZ”

Kahramanmaraşspor’un Forvet oyuncusu Aytaç Deniz ise Galip geldikleri için mutlu olduklarını Bu mutluluğu da lige yansıtmaya çalışacaklarını ifade ederek Kimsenin yüzünü kara çıkarmayacaklarını ifade etti.

Deniz, açıklamalarını Şu şekilde sürdürdü; “Ligde kötü bir gidişatımız vardı. İnşallah bu galibiyetle kötü gidişata son vereceğiz. Hocamızın dediği gibi çok iyi bir galibiyet aldık. İdmanlarımız felan çok iyi gidiyor. Buradan bütün taraftarlarımıza çok teşekkür ediyor ve bu desteğin devamını diliyoruz. Kimsenin yüzünü kara çıkarmayacağız. Bu takım İnşallah Play-Off’ta oynayacaktır. Biz bunun inancındayız, çok çalışıyoruz. Herkese de Teşekkür ediyor, Tosyaya da Liginde başarılar diliyorum” dedi.

“KUPA’DA ALDIĞIMIZ GALİBİYETİ İNŞALLAH LİGE YANSITIRIZ”

Kırmızı - Beyazlı ekibin Sol Kanat oyuncusu Gökhan Durmuş ise,  “Ligde kötü bir gidişat vardı. Bu kupada aldığımız galibiyeti inşallah lige yansıtırız. Seri galibiyetler alır alttan kurtuluruz. İyi maç çıkardığımız düşünüyorum. Tosya da iyi bir ekip Tosya Belediyespor’a da liginde başarılar diliyorum” dedi.

Haber: İlker YİYEN