Site Logo

Gençlİk ve Spor BakanlIĞI KupasInda büyük düello..!

KAHRAMANMARAŞSPOR - GAZİMAGOSA TÜRKGÜCÜ

Gençlik ve Spor Bakanlığı Kupası için bugün Kahramanmaraşspor ile Gazimagosa Türkgücü takımları karşı karşıya gelecek..

11 Eylül 1983 günü Gazimagosa Canpolat Stadında Sezai'nin attığı tek golle maçı 1-0 kazanan Kahramanmaraşspor, bugün rakibi önüne avantajlı olarak çıkacak. Haftalardır hazırlığını sürdüren ve rövanç maçına ciddi şekilde hazırlanan evsahibi Kahramanmaraşspor, müsabaka saatini iple çekiyor.

Öte yandan, Kahramanmaraşspor çalıştırıcısı Sabri Doğrugiden, rakiplerinin kolay yutulu lokma olmadığını söylüyor. K.Maraşspor Genel Kaptanı Sedat Zabun ise, takımının istenilen forma ulaştığını belirterek, "Kendi sahamızda yavruvatan Kıbrıs'ın Magosa Türkgücü takımı ile büyük bir kupa oynayacağız. İlk maçta fırsatı kullanarak avantaj yakaladık. Bunu değerlendirip, Gençlik ve Spor Bakanlığı Kupasını müzemize taşıyacağız. Futbolcu kardeşlerime güvencim sonsuzdur" diye konuştu.

MAÇA İLGİ BÜYÜK

Gençlik ve Spor Bakanlığı Kupası için bugün ikinci defa karşılaşacak olan Kahramanmaraşspor ile Gazimagosa Türkgücü maçına sporseverler büyük ilgi duyuyor. Hasılat ve seyirci rekorunun kırılması beklenen müsabaka saat 16.30'da başlayacak.

KAPTAN İDDİALI KONUŞTU

Kahramanmaraşspor'un Gazimagosa Türkgücü ile yapacağı rövanş maçından önce takım kaptanı Halis, kupayı K.Maraş şehrine armağan etmek istediklerini söyledi.

HALİS: "KUPA BİZİM OLACAK"

Kaptan Halis, geçen yıl takımının katılma liginde büyük haksızlığa uğradığını ve bu yüzden 2. Lig'e çıkışının engellendiğini belirterek, "Şimdi ise yeni bir sınav için yavruvatanın Türkgücü ile büyük bir kupa için mücadele edeceğiz. İlk maçı ölçü kabul etmiyoruz. Esas gücümüzü ikinci maçta ortaya koyarak, avantajı değerlendireceğiz. Kupa bizim olacak. Futbolcu arkadaşlarıma sonsuz güvenim var" dedi.

Tercüman, Kahramanmaraş (AKAJANS)