Site Logo

Recep Aydemİr:''Beylerbeyİ maçInI kayIpsIz geçmek İstİyoruz''

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Recep Aydemir, bu hafta sonu oynanacak olan Beylerbeyi maçından da üç puan ile ayrılmak istediklerini ifade etti.

Büyükşehir Belediyespor tesislerinde gerçekleştirilen idmanın ardından değerlendirmelerde bulunan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Recep Aydemir, takım ile ilgili genel bilgiler verdi. Takımda Yunus Akman dışında sakat ve cezalı oyuncu bulunmadığını ifade eden Aydemir, Beylerbeyi maçında tam kadro sahada olacaklarını belirtti. Ankara Demirspor maçından alınan 3 puanın kendileri için çok büyük moral olduğunu söyleyen Aydemir, Beylerbeyi maçından da üç puan ile ayrılmayı hedeflediklerini açıkladı.
Aydemir, konu ile ilgili konuşmasını şu satır başları altında sürdürdü:
“BEKLEDİĞİMİZ PUANIN ALTINDA PUANLA LİGE BAŞLADIK”
“Açıkçası 10-11 puan hedeflemiştik ama istediğimiz gibi olmadı. İnşallah bunu ilerleyen haftalarda telafi edeceğimize inanıyorum. Şu an için konuşursak cezalı oyuncumuz yok.  Sakat olan oyuncumuz ise bir tek Yunus var. Yeşil Bursa maçından sonra antrenmanda dizini yere vurmuştu. Öyle bir sakatlığı söz konusuydu. Ayağında ödem oluşmuştu. Yunus’un sakatlığı daha devam ediyor. Önümüzdeki haftadan itibaren inşallah aramızda olacak. Hafta sonu Beylerbeyi ile oynuyoruz. Çok önemli bir maç oynayacağız. Bu maçı da kayıpsız geçmeyi planlıyoruz. Sonra iki deplasman maçımız var. Denizli Kızılcaoba’ya gideceğiz, ardından da Adıyaman’a gideceğiz. Zorlu bir 3 maç oynayacağız ama bu 3 maçı çok önemli bir viraj olarak değerlendiriyoruz. Arkadaşlarımızla konuşmalarımızda bunu anlatmaya gayret ediyoruz. İnşallah bu 3 maçı kayıpsız geçmeyi planlıyoruz. Bu 3 maçı kayıpsız geçmeyi başarırsak çok daha iyi yerlerde olacağımızı düşünüyoruz. Planlamamızın ilk ayağını gerçekleştirmiş olacağız.”
“İSKELETİMİZİN %90’I ŞEKİLLENDİ”
“Lig çok uzun bir maraton ve yeni bir takımız. 16 tane yeni arkadaşımız var. Geçen haftaki maçta geçen yıl ki takımda oynayan 4 tane arkadaş vardı. Bu da yeni bir takım olduğumuzun göstergesidir. Tabi ki uyum süreci olacaktır, zamana ihtiyacımız olacaktır, bunların hepsini göz önünde bulundurduğumuz da daha iyi yerlerde olacağımızı düşünüyorum. Bu süreci yavaş yavaş atlatıyoruz. İleri ki haftalarda bunu daha da ileriye taşıyacağız. Takımımız iyi yolda devam ediyor. Takımımız da ki arkadaşlık için mükemmel diyebilirim. Tam bir kolej takımı içerisindeyiz. Benim için bu çok önemlidir. Zaten o maçtan sonra takımda arkadaşlığa çok dikkat etmeye başladık. Her şeyden önce iyi karakterli oyuncuları bir araya getirmeye gayret ettik. Bunda da başarılı olduğumuzu düşünüyorum. O da bizi ayrıca sevindirici bir konu. Tabi ki elimizden geleni yapacağız. Açıkçası kupada da gidebildiğimiz yere kadar gitmeyi planlıyoruz. Ankaraspor gücünü bildiğimiz bir ekip. Ama bizde bu nokta da Ankaraspor maçında elimizden gelen mücadeleyi göstereceğiz. İyi bir performans ortaya koymaya gayret göstereceğiz. Futbolcularıma güveniyorum. Hiçbir sıkıntı yok. İnşallah bunu da başarırız.”
“A2 takımımız geçen hafta kazandı”

“ALT YAPIYA BÜYÜK DEĞER VERİYORUZ”
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin gelecek için temelini oluşturan genç takımı hakkında da bilgiler veren kurt hoca, şunları dedi: “Bir önceki günde Elazığspor ile berabere kaldı. Tabi skorlara çok aldırış etmiyoruz ama yine de bizi mutlu ediyor. Bizim için A2’den de önemli olan bütün kategorilerimizde takımımıza, şehrimize ve ülkemize yakışır futbolcular yetiştirmektir. Geldiğim de söylemiştim, şimdi de söylüyorum, hepsinin futbolcu olma ihtimali yok. Ancak bizde hem iyi futbolcu yetiştirmeye gayret edeceğiz hem de şehrimize iyi insan yetiştirmeye gayret edeceğiz. En büyük hedeflerimden bir tanesi de budur. İnşallah bunu da gerçekleştireceğiz. Altyapı da yeni bir planlama yaptık. Bülent Hoca’mızı altyapının başına getirdik. Sağ olsun o da çok özveri ile çok gayret ile çalışıyor. Diğer hocalarım da aynı özveriyi aynı gayreti gösteriyorlar. Gerçekten izlediğiniz zaman sabahtan akşama kadar ki süreçte hem akşam antrenmanı hepsi bir arada olmaya çalışıyor. Oyuncularımız da gereken özveriyi fazlasıyla göstermeye gayret ediyorlar. Bu hemen oluşabilecek bir şey değil. Zamana ihtiyacımız var. Altyapı hemen oluverecek bir şey değil ama bu nokta da çok gayretliyiz. Şehrimize değerli evlatlar yetiştirmeye çalışacağız. Bunu da inşallah başaracağız. Başarmak için hiçbir sebep yok. Çünkü Kahramanmaraş Belediyespor çalıştırabilecek en iyi kulüplerden bir tanesidir. Bunu üstüne basa basa söylüyorum. Her türlü imkanımız var.” 

Haber: İlker YİYEN