Site Logo

Trİbünlerde Dev BİrleŞme ''EDELER''

Kahramanmaraşspor taraftarlarının hayali gerçekleşti. Yıllardan bu yana herkesin canı gönülden istediği ve her fırsatta dile getirdiği büyük buluşma gerçekleşti. Kahramanmaraşspor’un sevdalısı olan “Cefakar Grubu, Akdeniz Aslanları ve Edeler Grubu” bugün yapılan toplantı ile Edeler Grubu adı altında birleşme kararı aldı. Akdeniz Aslanları Lider Sıddık Kara, Cefakar Grubu Lideri Osman Abacı, Edeler Grubu Başkanı Hakan Büyükceylan ve Edeler Grubu Tribün Lideri Ali Erbilir ve reisler 12 Şubat Stadyumu maraton tribünü altında bulunan dernek binasında bir araya geldiler ve yapılan toplantı sonrası büyük oluşumun tohumları atıldı. 12 Şubat Stadyumunda ki çalışmalar tamamlanana kadar Kapalı Sol’da, çalışmalar tamamlandıktan sonra da 12 Şubat Stadyumu kale arkasında tek yumruk olarak çıkacaklar. Adı Kahramanmaraş ile özdeşleşen Edeler bu birleşme ile büyük bir oluşumu gerçekleştirdiler.

Edeler Grubu Başkanı Hakan Büyükceylan yaptığı açıklama da “Kahramanmaraşspor için gecesinizi gündüzüne katan, bu sevda için büyük fedakarlıklar yaparak Kahramanmaraş adının yücelmesine katkıda bulunan tüm taraftarlarımızı tek çatı altında toplamak en büyük hayalimizdi. Bugün Cefakar Grubu, Akdeniz Aslanları, Asiler Grubu ve Edeler Grubu olarak bu büyük birleşmenin adımlarını attık. Asiler Grubu haricinde ki herkes bu büyük birleşmeye katıldı. Ortak hayali Kahramanmaraş ve Kahramanmaraşspor aşkı olan herkes, menfaat gözetmeksizin bugün buraya geldi. Ben özellikle Cefakar Grubu Osman Abacı, Akdeniz Aslanları Sıddık Kara’ya ve beraberinde memleket sevdası için varını yoğunu ortaya koyan diğer kardeşlerime teşekkür ediyorum. Tek yumruk olma zamanı gelmiş ve geçiyordu bile. Bu oluşum her Kahramanmaraşsporlu gibi bizimde en büyük hayalimizdi bugün bir rüyayı gerçekleştirdik. 12 Şubat Stadyumu yapılana kadar kapalı solda, daha sonra ise 12 Şubat Stadyumu kale arkasında her zamankinden daha da gür bir ses ile armanın aşkına destek vereceğiz. Katkı da bulunan tüm kardeşlerimi tekrardan kutluyorum”dedi.

Cefakar Grubu Lideri Osman Abacı da yaptığı konuşmasında “Hepimizin tek hayali Kahramanmaraşspor’umuzu yeniden süper ligde görmek.  Bu uğurda biz her zaman üzerimize düşeni yapmaya hazırdık. Bu oluşum bizimde en büyük arzumuzdu. Birleşmeye bütün Cefakar Grubu üyeleri de canı gönülden destek verdiler. Artık Kahramanmaraş’ın simgesi olan Ede isminin anlamını taşıyan kardeşlik bağıyla bir araya geldik. Edeler Grubu Türkiye de adını ezberletecek bir oluşum olacak. Kahramanmaraş’ımız için hayırlı olsun”dedi.

Akdeniz Aslanları Lideri Sıddık Kara ise “Bizim sevdamız Kahramanmaraş sevdasıdır. Bu uğurda eşimizden işimizden fedakarlık yaptık. Bu fedakarlığı yapmak bizim en büyük görevimizdi. Bunun için gurur duyuyoruz. Bizim arzumuz, hayalimiz ortak. Ortak bir amaca hizmet eden bu güzide oluşumlar artık tek çatı altında, kardeşlik bağlarıyla arması için bir arada olacaklar. Hepimiz için hayırlı olsun”diye konuştu.

 

Edeler Grubu Tribün Lideri Ali Erbilir ise “Osman ve Sıddık kardeşlerimiz her zaman görüştüğümüz ortak bir davaya hizmet eden kardeşlerimiz. En büyük dileğimiz rahmetli Ejder abimizin memleket aşkıyla kurduğu ve adı Kahramanmaraş’ın simgesi haline gelmiş olan Ede (kardeş) bağını yaşatmak ve Kahramanmaraş ismini yüceltmekti. Bu uğurda bütün kardeşlerimiz Edeler Grubu çatısı altında birleşmeye karar verdik. Bu oluşum bizim yıllardır hayal ettiğimiz büyük bir güç birliğini ortaya çıkardı. Dernek binamız 12 Şubat Stadyumu altında bulunan lokalimizdir. Artık her zamankinden daha da gür bir ses ile Kahramanmaraşspor için haykıracağız. Allah utandırmasın. Bu muhteşem oluşuma destek veren kardeşlerime teşekkür ediyorum”ifadelerini kullandı.

Haber: Serdar BURSALI