Site Logo

Adana maçInda kombİnelİler trİbüne alInmadI

Maddi sorunlar nedeni ile taraftarını kombine satın almaya davet eden Kahramanmaraşspor Yönetimi, şeref tribünü için kombine alan taraftarı Adanaspor maçında tribüne almadı.

Adanaspor ile Hanefi Mahçiçek Stadyumunda oynanan 4. hafta mücadelesinde büyük bir skandal yaşandı. Şeref tribününde görevli personelin siyasetçiler gelecek bahanesiyle kombinesi bulunan taraftarı stadyuma almadığı iddia etti. Bu konuda mağduriyet yaşayan bir taraftar da Manşet Gazetesi’ne konu hakkında serzenişte bulundu.
Kahramanmaraşspor’a destek olmak ve karşılaşmalarını rahat bir şekilde izlemek maksadıyla şeref tribünü için ViP kart aldığını dile getiren Ali Uyan, Adanaspor maçında tribüne alınmadığını iddia etti. Kahramanmaraşspor sevdalıların bu gibi yöntemlerle takımdan soğutulduğunu anlatan Uyan, konuşmasını şu şekilde sürdürdü: “Kahramanmaraşspor maçlarına gitmek için bir hafta önce Vip kombine kartı aldım. Biletimi aldım ve bu haftaki Adanaspor maçına giriş yapmak istedim. Kapıda görevli arkadaşlar engel oldu ve giriş yapmamıza izin vermediler. Bu maçta sizleri buraya alamıyoruz, misafirlerimiz çok yoğun o yüzden dediler. Bizim de kapalı tribüne gire bileceğimi söylediler. Ben de şeref tribünü için kombine kartı aldığımı söyledim ve kapalıya gidemeyeceğimi söyledim.”
Taraftarın bu gibi yöntemlerle yıldırılmaya ve takımdan soğutulmaya çalışıldığını anlatan Uyan, takıma destek olmak isteyen insanlarında bu şekilde önünün kesildiğini anlattı. Uyan, şunları söyledi: “Bu konuda vatandaşı perişan edip küstürüyorsunuz. Bu takımın da destek göremediğinden şikayet ediyorsunuz. Takıma destek olmaya çalışan insanlara bu şekilde köstek olursanız destek beklemeniz de anlamsız olur. Takıma sahip çıkan insanlara sahip çıkmıyorsunuz. Misafir olarak gelen insanların birinin de ben kombine bilet aldığını sanmıyorum. Ki kombine alsalar bu gibi sıkıntı olmazdı.”
Son olarak yaşadığı bir olayı aktaran Uyan, “Devlet memuru bir arkadaşıma kombine aldığımı söyledim ve o da bana kendisinin de kombine bilet aldığını söyledi. Ben de ne kadar ücret verdiğini sordum ve aldığım cevap beni şok etti. Arkadaşım kombine kartına hiç para ödemediğini söyledi. Tabi bu beni çok olumsuz etkiledi. Bazı insanlara ücretsiz kombine dağıtılıyor, bazıları da ücretli kombine alıyorlar ve sahaya giremiyorlar. Ben şeref tribününde oturmak için bilet aldım. Eğer kapalı tribünde oturmak isteseydim gider kapalı tribün için kombine bilet alırdım. Nasıl olsa ücretsiz olarak dağıtıyorlarmış.” Şeklinde konuştu.


Haber: Cebrail SARI