Site Logo

İlter Kasap: ''KahramanmaraŞ'lI takImIna sahİp çIkmalI''

Kahramanmaraşspor A.Ş.’nin eski sportif Direktörü İlter Kasap Kahramanmaraşspor’u yakından takip ettiğini ifade ederek Kahramanmaraşlıların takıma biran önce sahip çıkması gerektiğini ifade etti.

Kasap Kahramanmaraş’ta Bugün Gazetesi spor servisinin Telefonlarına cevap vererek daha önce görev yaptığı takımları ayrıldıktan sonrada takip ettiğini ifade ederek Kahramanmaraşspor’un mir marka değeri olduğunu ve Kahramanmaraşspor’a sahip çıkılması gerektiğine vurgu yaptı.

Kasap Şehrin takıma sahip çıkma konusunda pasif kaldığını ifade ederek, “Bunu bu şehir bir an önce siyasi otoritesiyle beraber taraftarı ile beraber iş adamları ile beraber çözümlemeli Kahramanmaraş’ın en büyük markasını laik oldukları yere taşımalılar, kırgınlıkları kızgınlıkları küskünlükleri bir kenara atıp herkesin destek olması gereken bir dönem içerisindeyiz yoksa ne mi olur geçen yıllarda olduğu gibi peşine de gidilecek şehrin aranan bir futbol takımı olur” ifadelerini kullandı. 

Daha önce Sosyal paylaşım sitesine de bu konu üzerinde bir çok mesaj yazdığını ifade eden Kasap, “Bu ülkede hangi takım yok ki trilyonlar harcayıp ama yıllardır aynı liglerde mücadele ediyor. bir üst lig için kuran takımlar sezon sonu hüsran oluyor. Seneye aynı takım yeni bir kadro öbür sene yeni bir kadro daha ve bilinç sizce ve hırs dolu harcanan kulüplerin paraları. Kimsenin niye harcıyorsun nasıl harcıyorsun diye ya da doğru mu harcıyorsun diye sorduğu yok sonuçta harcanan paralar bu ülkenin paraları. sözü kime mi getireceğim Kahramanmaraşspor’a yıllardır harcanan trilyonlar (kabaca bir hesap yaptım 26 yılda harcanan bu günün parasıyla 60 trilyon bir para ) sonuçta olan ne sportif başarı ne sadece çıkılan bir üst lig ve oradan da aşağı düşüş yıllardır da en alt ligde kovalanan küme düşme mücadelesi.26 yıl sonra kulüp A.Ş olmuş kurulan yeni bir takım 3.ligden 2.lige oradan da PTT 1.lige ve çıkılan bu ligde 3.ligde oynayan 12 -13 oyuncu şehirden ekonomik destek sağlansaydı belki bu sayı 16-17 olacaktı demek ki sportif olarak bakılınca çok büyük bir başarı bu süreç içerisinde şehirden en büyük destek her zaman büyük Kahramanmaraş taraftarından geldi peki ya sonra küçük çaplı reklam destekleri başta Alpedo ve diğerleri oysa Türkiye’nin en büyük tekstil üretim merkezi olan dünya markalarının buluştuğu bir yer olan yada Türkiye’nin en büyük 3.holding inin olduğu bir şehir olan Kahramanmaraş ta şehrin en büyük reklam panosu olan Kahramanmaraş’a destek bu mu olmalı dünya markaları iyi bilirler ki reklam reklam ne olmalı mesela formanın önünde lee cooper olmalı mesela Mado olmalı mesela Alpedo olmalı mesela piserro olmalı yada arkasında yada saha kenarındaki reklam panoları komple dolu olmalı şirketler kulübe yardım için sıraya girmeli destek olmalı .şirket takımı düşüncesini bir kenara atmalı artık insanlar bu takımın adı Kahramanmaraşspor yani o şehirde yaşayan 1 milyon insanı temsil ediyor abacıya kızıp evdeki pirinci yakmamalı çünkü sizler yakışanda budur bu takımın süper lige çıkması demek şehir ekonomisine çok büyük katkı demektir gelir demektir tanıtım demektir. Hala Kahramanmaraş’ı doğu ili biliyor insanlar Kahramanmaraş’ın marka bir şehir olması için herkes gönül birliği ve destek birliği oluşturmalı geçen yıl olduğu gibi şimdide antrenmana çıkmama boykotu çok çirkin çok üzücü bir olaydır. Şehire yakışmayan bir davranıştır.

Bunu bu şehir bir an önce siyasi otoritesiyle beraber taraftarı ile beraber iş adamları ile beraber çözümlemeli Kahramanmaraş’ın en büyük markasını laik oldukları yere taşımalılar, kırgınlıkları kızgınlıkları küskünlükleri bir kenara atıp herkesin destek olması gereken bir dönem içerisindeyiz yoksa ne mi olur geçen yıllarda olduğu gibi peşine de gidilecek şehrin aranan bir futbol takımı olur. Saygı ve sevgi ile kalın ifadelerini kullandı.

Haber: İlker YİYEN