Site Logo

Tanju Çolak özür dİlemelİ!

PTT 1. Lig'de mücadele eden Kahramanmaraşspor’da, Adanaspor maçı hazırlıkları devam ederken, TRT Spor yorumcusu Tanju Çolak’ın programda söylediği sözler Kahramanmaraşspor camiasını derinden üzdü..

Kahramanmaraşspor taraftarları olarak soruyoruz sayın Tanju Çolak’a, size kim söyledi Kahramanmaraşspor tesislerinde yemek çıkmadığını? Programınızda tesislerde yemek çıkmadığını söylüyorsunuz. Kulaktan duyma sözlere itibar ediyorsunuz ve Kahramanmaraşspor camiasını ve Kahramanmaraşlıları zan altında bırakıyorsunuz. Kahramanmaraşspor'da maddi sıkıntı olduğu doğrudur, ama tesislerdeki kazanlar her zaman kaynar ve kimse aç kalmaz. Ekonomik anlamda en zor günlerimizi geçirdiğimiz 3-4 yıl önce bile, Kahramanmaraşspor taraftarları ve Kahramanmaraş halkı böyle bir olaya asla ve asla müsade etmedi, etmez de..!

O halde aynı programda Kahramanmaraşspor camiasından ve Kahramanmaraş halkından özür dilemeniz icap eder. Ayrıca sizi en kısa zamanda Kahramanmaraş’a davet ediyoruz ve misafirperverliğimiz nasıl oluyor, bizzat yaşamanızı istiyoruz. Kahramanmaraş halkı kendi yemez, misafirlerini aç bırakmaz. Şuanki beklentimiz sadece Kahramanmaraşspor camiası ve Kahramanmaraş halkından özür dilemenizdir. 

Saygılar,

KahramanMarasSpor.Org